Črna kronika

S taksijem zapeljal v restavracijo

Beograd, 29. 08. 2012 20.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Iz Beograda poročajo o nenavadni nesreči. Taksist, ki mu je med vožnjo postalo slabo, je izgubil oblast nad vozilom in zapeljal restavracijo. Avto je zagorel, sam pa je dobil tako hude poškodbe, da je pozneje umrl.

V Beogradu se je okoli 15. ure zgodila nenavadna nesreča, ki se je žal končala tragično. Nekemu taksistu je med vožnjo postalo slabo in zapeljal je naravnost v restavracijo. Tam je bilo približno 30 gostov, ki so mu po svojih močeh pomagali, a poškodbe so bile prehude. Umrl je v bolnišnici.

Prava sreča pa je, da ni bil poškodovan nobeden od gostov. Ti so pripovedovali, kako so nemočno opazovali avto, ki je z veliko hitrostjo vozil naravnost proti njim. "Vsi so začeli vpiti in bežati. Vozilo je najprej zadelo steber, kar ga je upočasnilo. Ko je pripeljal v restavracijo, se je avto vžgal in takoj smo ga začeli gasiti," je povedal očividec.

Medtem je eden od gostov, sicer zdravnik, taksistu, ki ni kazal znakov življenja, nudil prvo pomoč. V nekaj minutah so prišli tudi reševalci, a žal niso mogli storiti veliko.

Umrli taksist je imel težave s srcem in kolegom je nekaj ur pred nesrečo tožil zaradi bolečin.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ramzess
30. 08. 2012 12.16
Tipičen primer, kolegi bi morda lahko ukrepali, morda so, a je pač tako, da ne moreš pomagati človeku, ki si sam noče, ignorira opozorila.
Ramzess
30. 08. 2012 12.15
Kolegi niso ukrepali, tako kot ne očividci na plaži, ki so raje čakali gasilce kot pa pomagali 12-letnici, ki se je pod kupom peska zadušila in umrla. Tako pasivnost bi morali kaznovati, drugi primer, ne ta s taksijem.
BananaPoslanec
30. 08. 2012 01.31
+1