Črna kronika

Razkrili identiteto trupla s kraljičinega posestva

London, 08. 01. 2012 15.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Britanska policija je razkrila identiteto trupla s posestva britanske kraljice Elizabete II. Gre za 17-letnico, ki je od doma izginila avgusta lani. Kako je umrla, ni znano, policija pa za storilcem nima nobenih sledi.

Britanska policija je identificirala truplo, ki so ga našli na posestvu britanske kraljice Elizabete II. Ugotovili, so, da gre za 17-letno Aliso Dmitrijevo, ki je od doma v okolici Norfolka izginila avgusta lani.

Pozitivno identifikacijo so kriminalistični tehniki opravili s pomočjo prstnih odtisov na dlani in vzorca DNK, ki so ga vzeli iz stegnenice trupla.

Posestvo, kjer so našli truplo.
Posestvo, kjer so našli truplo. FOTO:

Detektiv Jes Fry, ki vodi preiskavo, je povedal, da so o odkritju že obvestili Alisino družino. Ta je v izjavi za javnost sporočila, da so popolnoma pretreseni in si želijo žalovati v zasebnosti.

"Odslej bomo v stiku s policijo iz Cambridgeshirea, ki se je te mesece ukvarjala z izginotjem dekleta. Njihove informacije nam bodo morda pomagale ugotoviti okoliščine smrti,'' je dejal Fry. Povedal je še, da se trudijo ugotoviti o vsem, kar se je na posestvu dogajalo od avgusta dalje. "Iščemo ljudi, ki so tu opravljali kakšna dela ali organizirali kakršne koli dogodke!''

Kot je znano, je truplo v javnem delu gozda na posestvu Sandringham našel sprehajalec s psom. Malo je verjetno, da je Alisa umrla naravne smrti ali v nesreči, tako da policija primer obravnava kot umor. Točnega vzroka smrti še niso razkrili. Na truplu naj sicer ne bi bilo znakov poškodb zaradi strelnega ali ostrega orožja.

Kraljeva družina dogodka še vedno ne komentira.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BMWmunja
10. 01. 2012 19.29
Danes se zaradi primitivnega ravnanja admina na tem portalu poslavljam. Bilo mi je zadovoljstvo brati vaše misli in komentarje, verjamem pa, da tistih najbolj zanimivih po zaslugi omenjenega individuma sploh nisem videl. Tudi vi mojih večinoma ne. Na sorodnih portalih menda noben zakompleksiranec ne dela problemov in ne frustrira bralcev kot tukaj. Tam me boste prepoznali pod enakim avatarjem, tako da se pravzaprav ne poslavljam od vas temveč samo od 24 kur. Pred dvema ali tremi dnevi se je že en bralec \"poslovil\" iz razloga, ki sem ga navedel tudi sam. Dokler bo na tem portalu zaposlen ta admin se bodo šefi morali vprašati tudi po tem, kaj neki pomeni pravica do izražanja svojega mnenja, ki je-mimogrede-v demokraciji ustavna.
detect
09. 01. 2012 05.57
-2
a ni bla trnjulčica.
?????? ?????? 1
08. 01. 2012 20.21
+2
Od morja je slano resnica
morjejeslano
08. 01. 2012 17.45
+79
Umrla je v obrednem ritualu, ko člani kraljeve krvi pijejo kri devic in s tem ohranjajo svojo podobo, sicer bi se spremenili v reptile. Kraljica o tem nič ne ve, ker je bila takrat ravno v transformaciji.
sprajt
08. 01. 2012 19.42
+33
Zadel si v polno...Lepo je videti ljudi ki se zbujajo...LP
Urkoš
08. 01. 2012 19.50
+12
Ekaderina
08. 01. 2012 20.44
+19
matic cad
08. 01. 2012 22.10
+2
zakaj bi pisal kaj takega? ali hočeš spremeniti svet na bolje ali prestrašiti sam vem vse za NWO,illuminati, vojna valut,.....vse ampak da ljudem ki imajo globoko glavo v pesku ponudiš informacijo ki samo pomaga nas obtožiti kot " nore teoretike zarot". Glede telih reptile " plazilcev" sem skeptičen ampak glede obredov in posiljevanja in ubijanja otrok v kraljevih družinah pa verjamem čisto !
Peter Kralj 1
08. 01. 2012 17.32
-5
Ta je pa res zoprna za kraljevsko družino