Črna kronika

Slovenci v nevarnih orgijah

Ljubljana, 22. 04. 2010 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
zadovoljna.si
Komentarji
104

Po razkritju škandaloznih orgij z virusom HIV so strokovnjaki potrdili prvi primer okuženega, ki je na seksualnih zabavah prišel v stik s HIV pozitivnim moškim.

Prvi primer okuženega z virusom Hiv na seksualnih zabavah
Prvi primer okuženega z virusom Hiv na seksualnih zabavah FOTO: iStockphoto


Po Sloveniji je završalo, ko smo pred tednom dni razkrili nevarno početje neodgovornih posameznikov, ki se udeležujejo posebnih zabav imenovanih ruska ruleta z virusom HIV. Tovrstnih seksualnih orgij se udeležujejo tako moški kot ženske po vsem svetu in žal se je trend nevarnega in predvsem nespametnega početja preselil tudi k nam. Naše poročanje so povzeli številni domači in tuji mediji, naravnost nerazumljivo pa je, da nekateri še vedno ne verjamejo, da se takšne zabave organizirajo tudi pri nas.

"Nedavno smo obravnavali neko osebo, ki je bila na podobni zabavi in se je potem izkazalo, da je imela stik s HIV pozitivno osebo. Šlo je za homoseksualni spolni stik,” pojasnjuje docent dr. Janez Tomažič iz Infekcijske klinike UKC Ljubljana. "Na takšnih zabavah so brez zaščite, kar poimenujejo 'bare back', kar je grozljiv in srhljiv odgovor na neuspešno preventivo," še dodaja Tomažič. Sicer pa se vsako leto na novo okuži okoli 50 ljudi, samo letos so pri nas zabeležili že 20 HIV pozitivnih primerov.

Poglejte nove podrobnosti izvora nevarne seksualne igre in spoznajte, kako se je razvila ruska ruleta z virusom HIV.
 

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (104)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

brice
23. 04. 2010 09.10
+1
hilevel "hiv si boš sam vzel". Razen teh, ki se igračkajo, si nobeden ne želi hiva. A ti ljudje, ki to počnejo ( NAMERNO ), okužijo svojega partnerja ali partnerico tudi namerno. Kaj misliš, da nima nihče doma nič krive družine, ki se ji ne sanja kaj počne njihov dragi-a ? Briga mene za te, ki skačejo en po drugem, žalostno je samo to, da zaradi njih nadrsa slej ko prej nekdo, ki ni imel nič zraven.
rumburak
23. 04. 2010 09.00
"Zanimivo, da komentarje pišete samo brezmadežni ljudje, brez 'grehov', brez napak. Čudno, da se nobenem ne zdi nič narobe kajenje, prenažiranje in alkoholizem. Najprej naj mi vrnejo preplačano zavarovanje, ki je šlo za te ljudi. Pejte po vrsti, če ste tako fer. Dvoličneži." In kaj počnejo na takih tako imenovanih zabavah: pijejo, se zakajajo, šmrkajo, žrejo drago kapricasto hrano in kavsajo. Potem pa takoj k dohtariji, ki so itak tako zraven in potem zastonj zdravstvena oskrba doma pa tudi v tujini iz žepov nas malih sirotinj, ki smo preneumni za take visoke zabave. "Vstanite v suženjstvo zakleti!!!"
hilevel
23. 04. 2010 07.17
@dargo Beden si ti in večina folka, ki je iz tvojega testa, ki verjetno vse zivljenje iscete krivce okoli sebe namesto da bi prevzeli odgovornost za svoje zivljenje. Nihce te ne bo okuzil - hiv si bos sam vzel.
la-cucaracha
22. 04. 2010 22.12
In sedaj bo Ta okuženi naprej organiziral orgije bljaaak. Sicer smo pa v zadnjem času postali svetovni rekorderji v adrenalinskih športih tako se najde marsikaj od Ruske rulete s pištolo preko Garažnih rulet kjer so za posladek vključeni psi pa do Ljubljanske rulete kjer je za posladek HIV. #;=))))
brice
22. 04. 2010 21.43
hilevel bedno razmišljaš. Si eden teh pripadnikov, zdaj pa mečeš drek na vse druge. Brezmadežen ni nihče, a to kar delate vi s temi orgijami je pa res preveč. Si predstavljaš, da zboli nekdo ki ga imaš ti globoko rad ? kaj boš pa potem rekel? kdo bo spet kriv ?
POVOJ
22. 04. 2010 19.49
+1
PUHLOGLAVCI, ki nimajo kaj drugega počet, naj se raje zanimajo za kaj korisz tnejšega, npr......., bi bilo preveč za napisat.
pravakritika
22. 04. 2010 16.29
+1
...naj zdravljenje plačuje iz svojega žepa...nč drugega...
Sweet_Cocaine
22. 04. 2010 16.23
In dvema takima, bi vi dali posvojit otroka, pa da se te njega vkljucijo v ruleto ?
flower_2
22. 04. 2010 15.51
se strinjam hilevel, veliko placujemo za zdravstvo, lahko bi imeli kot severne evropske drzave, npr. Danska brezplacno zdravstvo.
hilevel
22. 04. 2010 15.49
@flower_2: To hočem povedat: Plačujemo zdravstvo za mnoge stvari, ki si jih ljudje sami na grbo navlečejo(mo)! Hmm..ok,razliko bi lahko videl v tem, da se za okuženega človeka plačuje precej dlje (ker so običajno mladi), za kadilce in alkoholike pa morda manj, ker jih kasneje doleti. In če je cela debata okoli stroškov zdravljenja: Naj mi vrnejo stroške, ki jih imam s plačevanjem zdravljenja pijancev, ki so poškodovali sebe in druge!!!!!!!!! Kolk je kaj teh stroškov zdravljenja?! Ampak neee... vse druga je ok, sam bog ne daj, da bi človek v spolnosti kaj dobil.
flower_2
22. 04. 2010 15.32
hilevel seveda doben ni brez grehov, ampak seveda je narobe kajenje in alkohol, ce si malo pameten ga ne uporabljas jaz se tega zavedam in tudi tega ne konzumiram, pamet v glavo ljudje, zivljenje je prekratko
malena__79@hotmail.com
22. 04. 2010 15.24
hahhaaaaaaa,želi jim lepo življenje še naprej!
hilevel
22. 04. 2010 15.21
Zanimivo, da komentarje pišete samo brezmadežni ljudje, brez 'grehov', brez napak. Čudno, da se nobenem ne zdi nič narobe kajenje, prenažiranje in alkoholizem. Najprej naj mi vrnejo preplačano zavarovanje, ki je šlo za te ljudi. Pejte po vrsti, če ste tako fer. Dvoličneži.
Jimi1
22. 04. 2010 15.14
Osebam, ki se na takšen način nalezejo virusa HIV omejiti stroške zdravljenja, pa naj še njihova denarnica malo občuti neodgovorno ravnanje...
flower_2
22. 04. 2010 15.05
sami so si krivi tako je, niti se ne zavedamo kam ta svet gre
cukrcek3
22. 04. 2010 14.09
hahah jao jao 24 ur ko otroci.... ta k piše linke pa po moje tk nima svojga lajfa..... hehe pol pa briše komentarje... kr neki..... itak druga tak ne mormo pričakovat od slovencev.....
etano
22. 04. 2010 14.00
Ej, sami so si krivi, kar naj imajo HIV. Sej so vedli v kaj se podajajo. Briga me. Če jih bo vzburjalo pol tudi to, ko jim bo telo propadalo in usihalo zaradi AIDSa, je meni prav. Žal nimam nobenega usmiljenja do teh ljudi. Sami smo svoje sreče kovači in kar so sejali, to bojo želi. Eto.
hilevel
22. 04. 2010 13.48
Da. Zdravstveno zavarovanje za takega, kot je to za kadilce, alkoholike in odvisneže. Ali vsi ali pa noben... Oziroma naj že kdo pojasni, v čem je razlika?
klumpic
22. 04. 2010 13.33
Skupen denar ponika v razne gradbene, farmacevtske in druge lobije. Delijo se straše podkupnine in provizije, tako da denarja za zdravstvo (kjer se seveda da tudi dosti zaslužiti če si na liniji) vsepovsod manjka, a potem pa naj bi plačevali še za "zdravljenje" takšnih osebkov??? To ni nikakršno zdravljenje, ampak je z strani farmacevtskih lobijev zelo dobrodošlo vzdrževanje pri življenju. Po drugi strani pa pošiljamo SMS-se in poslušamo dobrodelne koncerte, da se lahko kupi nujna oprema za novorojenčke, dializne bolnike, invalide,....Ti vsi zaslužijo vso (in še več) podpore, ne pa egositični zdolgočasenci ki vnemar do sebe, svojih bližnjih in okolice zavržejo vse.
tacamaca
22. 04. 2010 13.20
Ne vem ,če mu je zdaj ta šport še tolk adrenalinski,kot mu je bil. Drugače pa naj jih zaprejo v en geto,pa naj se gonijo med sabo.Pa svoje zdravstvo naj tud ustanovijo.Bi mu dala premije na mesec 2000 evrov za plačevat.Tisti,ki si pa na smučanju zlomi nogo,mu pa ne krijejo celotnega zdravljenja,ker se ukvarja z rizično športno disciplino.