Črna kronika
Oglas

Prihranite 10 odstotkov pri nakupu opreme za aktivno preživljanje prostega časa

Ljubljana, 27. 02. 2012 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Trgovina s športno opremo www.sportniksi.com je spletna trgovina, ki je specializirana za prodajo športnih rekvizitov za dinamične, aktivne ljudi, ki se radi ukvarjajo s športom. Sportniksi.com vam prinaša široko izbiro različne športne opreme, ki vam bo pomagala pri izboljšanju kondicije, vzdržljivosti in skrbi za vaše zdravje.

Nemški proizvajalec Kettler je za sezono 2012 predstavil nov model 
tekalne steze TRACK EXPERIENCE, ki predstavlja vrh ponudbe. Steza doseže 
maksimalno hitrost 20 km/h in 12 % naklon, tekalna površina je široka 
kar 150 x 51 cm. (Foto: IKO GmbH)
Nemški proizvajalec Kettler je za sezono 2012 predstavil nov model tekalne steze TRACK EXPERIENCE, ki predstavlja vrh ponudbe. Steza doseže maksimalno hitrost 20 km/h in 12 % naklon, tekalna površina je široka kar 150 x 51 cm. (Foto: IKO GmbH) FOTO:
Naša spletna prodaja vam zagotavlja bogato ponudbo fitnes opreme vrhunskega nemškega proizvajalca KETTLER, ki je na tržišču uveljavljen že več kot 60 let. Za svoje izdelke je KETTLER več let zapored dobil nagrado za inovativnost, šport in življenjski slog – Plus X Award .
Zložljiv skiro KETTLER ZERO 8 (Foto: KETTLER GmbH)
Zložljiv skiro KETTLER ZERO 8 (Foto: KETTLER GmbH) FOTO:
Pod blagovno znamko KETTLER se predstavljajo sobna kolesa, eliptiki, steperji, tekalne steze, veslaške naprave, vadbene postaje, fitnes klopi, mize za namizni tenis, seveda pa niso pozabili tudi otrok z odličnimi poganjalci, skiroji in tricikli.

Večina fitnes naprav Kettler ima tri leta garancije, podjetje Enim pa kot pooblaščeni serviser zagotavlja reden servis.

Sportniksi.com vam naprave dostavi na dom brezplačno.

Podjetje Enim je tudi generalni zastopnik za kolesa CORRATEC, ki je priznan nemški proizvajalec koles.

Nakup kolesa je v sodobnem času prava avantura za kolesarske navdušence, saj tržišče ponuja vrsto koles za različne aktivnosti. Če ste hribolazec, so za vas najprimernejša gorska kolesa. Gorska kolesa za rekreativno ali profesionalno kolesarjenje proizvajalca Corratec odlikuje klancem prirejena karoserija, ki omogoča lažje poganjanje pedal in varnejše ter dinamične spuste. Seveda vam Sportniksi.com nudi tudi cestna, treking in mestna kolesa za vso družino. Izbirate lahko tudi med bogato oprema za kolesa.

Ponujamo tudi pestro izbiro zunanjih otroških igral, gugalnic, trampolinov, toboganov, peskovnikov, skirojev, poganjalcev in še veliko več. Spletna trgovina za otroke www.igrarija.com ponuja kakovostne izdelke priznanih nemških proizvajalcev Kettler, Hudora in Big. Www.igrarija.com omogoča varen in enostaven nakup igral, igrač in druge otroške opreme.

Corratec BIOMETRIC BOW sistem oblikovanja okvirja je paradni konj oblikovanja proizvajalca Corratec in brez dvoma kolo z najbolj nenavadnim okvirjem na tržišču. (Foto: IKO GmbH)
Corratec BIOMETRIC BOW sistem oblikovanja okvirja je paradni konj oblikovanja proizvajalca Corratec in brez dvoma kolo z najbolj nenavadnim okvirjem na tržišču. (Foto: IKO GmbH) FOTO:

Prihranite

Posebna ponudba za bralce spletnega portala 24ur.com. S kodo 24ur si zagotovite 10 % popust. Kodo vpišite pri zaključku nakupa v spletni trgovini za aktivne Sportniksi.com ali spletni trgovini za otroke Igrarija.com. Začnite z nakupom že danes!
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3