Črna kronika

Požar v Ljubljani, zaradi katerega so evakuirali 40 ljudi, ima elemente kaznivega dejanja

Ljubljana, 30. 01. 2017 13.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V stanovanjskem bloku na Dunajski cesti v Ljubljani je zagorelo na balkonu stanovanja v 6. nadstropju. Gasilci so požar pogasili in evakuirali približno 40 oseb, štiri starejše občane so zaradi mraza odpeljali v prostore policijske postaje Ljubljana Bežigrad. Policisti so z ogledom kraja dogodka ugotovili elemente kaznivega dejanja, zato se preiskava nadaljuje v tej smeri.

V soboto, okrog 1.30, so bili ljubljanski policisti obveščeni o požaru v stanovanjskem bloku na Dunajski cesti v Ljubljani. Na kraju dogodka so intervenirali gasilci, ki so požar pogasili. Evakuirali so približno 40 oseb, od tega so štiri starejše občane zaradi mraza odpeljali v prostore policijske postaje Ljubljana Bežigrad.

V jutranjem času so policisti pričeli z ogledom kraja požara, pri čemer je za zdaj znano, da je zagorelo na balkonu stanovanja v 6. nadstropju, požar pa se je razširil na sosednje stanovanje. Z ogledom kraja požara so policisti ugotovili elemente kaznivega dejanja, zato policisti nadaljujejo z delom v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

V dogodku po podatkih policije ni bil poškodovan nihče, vsi stanovalci, razen ene, pa so se lahko po intervenciji gasilcev vrnili nazaj domov, so sporočili s PU Ljubljana.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ramzess
30. 01. 2017 14.08
+0
V obtožnico najbrž tudi napišejo elementi kaznivega dejanja, ... samo res, posploševanje pa gre dobro vsem.