Črna kronika

Poškodovani otroci dobro okrevajo

Izlake, 13. 05. 2009 18.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Tadeja Magdič
Komentarji
32

Trije otroci, ki jih je na avtobusni postaji na Izlakah zbil 62-letni voznik, dobro okrevajo. Voznik je že obiskal vse starše, se opravičil in jih obdaroval. Starši o tožbi ne razmišljajo.

Trije otroci, ki jih je na avtobusni postaji na Izlakah zbil 62-letni voznik, dobro okrevajo. Voznik je že obiskal vse starše, se opravičil in jih obdaroval. Starši o tožbi ne razmišljajo.

SORODNI ČLANKI

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Nobody97
12. 02. 2010 18.17
+1
Ja , jaz tudi hodim na Izlake v šolo!
Tanja Lebar
15. 05. 2009 07.45
igor.gojcic Dragi Igor natrosil si toliko bedarij ,da enostavno ne morem biti tiho. Sem Izlačanka ,ki gre po večkrat na dan mimo te postaje. Vsi mediji so poročali,da gre za nepregledni ovinek ,tam je skoraj ravno tako da se sprašujem a so vsi čoravi al kaj . Namiguješ na podkupnine in od kje njemu naslov. Izlake so sorazmerno majhen kraj kjer skoraj vsi vse poznamo in res ni noben problem izvedet čigavi so bili poškodovani otroci. Zgleda,da si pa ti človek ki bi najprej streljal potem se pa vprašal kaj se je sploh zgodilo. Včasih napiše kdo takšen nesmisel o človeku ,ki ga ne pozna da kar glava boli. Imaš pravico komentiranja samo ne vedno gledat tako črno in takoj vse obrniti na podupovanje in vse najslabše. Tule si tako močno brcnil v meglo da sem se morala oglasiti.
djdj
15. 05. 2009 00.48
Bravo. Samo travme bodo ostale.
Trenirka_SDS
14. 05. 2009 23.53
lojzek skor ubou kup otrok...... Kje si ksenofobi zdej?
Ramzess
14. 05. 2009 18.10
Obdaril je starše, s čim če ni skrivnost, starši pa so odrekli tožbi, malo prelahko bi rekel. Razumem opravičilo, da pa je hodil vsakim posebej samo zaradi tega, od kje mu osebni podatki staršev žrtev, gospod očitno ima nekaj pod palcem. Povzročitelj na koncu sploh ne bo odgovarjal za to kar je storil. Kaj če bi par otrok umrlo, kako bi straši reagirali takrat. Stvar ni tako nedolžna kot se morda zdi. Sicer pa ni čudno da je do take nesreče sploh prišlo, še dobro da ni bi kak večji avto, saj je postaja postavljena točno tam, kjer ne bi smela biti, v ovinku, voznik zapelje direkt vanjo, ... , nobenih varoval ni. Srarši bi morali razmisliti o tem, otroci naslednjič ne bodo nujno take sreče, avto pa bo precej večji. JOBRTI="Po dejanjih se vidi, da voznik ni napačen človek in proti takemu tudi jaz ne bi sprožil tožbe, ker se to lahko naredi vsakemu. Samo za primer - voznik, ki je odgovoren za 2 smrtni žrtvi v pijanem stanju dvomim, da se je komu opravičil in da dejanje obžaluje." Zanimiva in nemogoča primerjava, toda drugega so prijeli policaji, ga zaprli, sodišče itd., človek sploh nima prilike niti časa za kaj takega, potem pa že gre zadeva tako daleč, da menda nima več smisla. Vse oz veliko je odvisno od okoliščin.
Tanja Lebar
14. 05. 2009 11.28
zvirob svetujem ti ,da pozorno prebereš za kaj pri vsej stvari sploh gre. Kje piše ,da je šofer avtobusa???? On je vozil osebni avto in vse skupaj je bil splet res nesrečnih okoliščin.
zvirob
14. 05. 2009 09.07
ME PRAV ZANIMA,KAJ BI TA MAMICA REKLA,ČE BI TA GOSPOD "BOG NE DAJ",DO SMRTI ZBIL KATEREGA OD OTROK...MISLIM PA DA 62-LETNI GOSPOD,NE BI VEČ SMEL DELAT KOT ŠOFER AVTOBUSA,TO BI MORALI VEDET NJEGOVI DELODAJALCI..DRUGAČE PA KAPO DOL,DA JE ŠEL K STARŠEM,OTROKOM PA HITRO OKREVANJE.
brez_faksa
14. 05. 2009 08.57
Ali je glede na svoje stanje razmišljal, da bi prenehal voziti. Kakšna je namreč možnost, da mu naslednjič pride slabo in zavije na nasprotni vozni pas? To bi bila sploh gesta vredna zavednega človeka.
savic.stane@gmail.com
14. 05. 2009 08.46
Zelo lepa gesta nesrečnega šoferja,vsem poškodovanim pa želim čim prejšne okrevanje !
JOBRTI
14. 05. 2009 08.39
Po dejanjih se vidi, da voznik ni napačen človek in proti takemu tudi jaz ne bi sprožil tožbe, ker se to lahko naredi vsakemu. Samo za primer - voznik, ki je odgovoren za 2 smrtni žrtvi v pijanem stanju dvomim, da se je komu opravičil in da dejanje obžaluje.
izbruh@gmail.com
14. 05. 2009 08.33
damekk, to je pač kapitalizem. Profit za vsako ceno, uspeh za vsako ceno, jaz za vsako ceno. druga skrajnost je pa religija, kar vidimo po islamskih ekstremistih. Kot poje Sidharta: Dobil' smo možgane od divjakov in krila za let do oblakov..."
Tanja Lebar
14. 05. 2009 08.08
Voznik je moj sosed in jaz o tem človeku nimam ene slabe besede.Nikoli konflikten, miren noben divjak na cesti in po vsej verjetnosti je človeka obšla slabost. Že sama njegova gesta ,da se je vsem staršem poškodovancev opravičil potrjujejo moje besede o karakterju tega človeka. Vsem poškodovanim otrokom želim čim hitrejše okrevanje našemu sosedu pa naj najde voljo ,da ta tragičen dogodek čiprej prebrodi.
marjan.bez@gmail.com
14. 05. 2009 07.53
A ni nekak enak če se vsedeš neprespan v avto, ker obstaja možnost da zaspiš za volanom, kot pa če se vsedeš rahlo pijan v avto.... V obeh primerih imaš zmanjšan reakcijski čas in v obeh primerih lahko zaspiš za volanom...
damekk
14. 05. 2009 07.27
Evo, tu bi še verjel, da je šlo za nesrečo. Ne pa, ko se nekdo koma pijan zaleti pri 120km/h. Glede opravičila... se vidi, da je človek starejši in ima še neke vrednote. Tega pri današnji mladini več ni, kar je pač odraz družbe in vzgoje same. Nekdo umira, a folk raje pogleda mimo oz. pobegne, ker se jim pač je* za druge. Treba bo več delati na vzgoji in moralnih vrednotah, drugače bomo sami sebe pospravli počasi.
koly666
14. 05. 2009 00.59
Eden izmed redkih, ki se je opogumil in stopil pred oškodovane oz. poškodovane. Ker če moški ni nč pihal, je lahko res razlog da je zadremal, ker to se lahko vsakemu zgodi. Ampak v tem primeru, se je pač na njegovo žalost zgodilo ob nepraqvem času in na ne pravem kraju . Kot bi v novicah zapisali : živemu se vse zgodi....
Radojka Beržan
13. 05. 2009 23.59
Vsaka mu čast, da se je upal stopiti pred starše otrok in se jima je lepo opravičil. Moram pa pohvaliti tudi eno mamico, ki je povedala, da mu je verjetno prišlo slabo in, da je pač skrenil z ceste. Res, mamica zelo razgledani ste, da razumete tudi človeka kadar je v hudi stiski... Njemu zagotovo zelooooooo hudo, hudoooooo je tudi staršem, ampak nesreča nikoli ne počiva, lahko se vsakemu zgodi, ker to so samo sekunde.... Vsem otrokom želim čim prejšnjo okrevanje in naj ostanejo zdravi kot pred poškodbo, vozniku pa želim, da čim prej pride k sebi in upajmo, da se kaj takšnega mu ne bo več pripetilo. Vso srečo želim vsem voznikom. Pa srečno lp,
tony_abcde@yahoo.com
13. 05. 2009 22.21
mislim, da je s to gesto res naredil vse kar bi lahko in je pohvale vredno, ker nesreča se lahko vsakemu zgodi. Takih ljudi ni veliko, ki prevzamejo odgovornost in se opravičijo. Na žalost se veliko zgodb konča s pobegom s kraja nesreče brez, da bi se nudilo pomoč kjer povzročitelj upa, da ga ne bodo našli in da se bo s tem vse rešilo. Teh zgodb je preveč in smo jih brali kar nekaj v zadnjih 4 mesecih.
mbedeni1
13. 05. 2009 22.09
ZAKAJ NE- TO JE POŠTEN JE- JE KRIV IN TO PRIZNA
Foen
13. 05. 2009 22.07
HUJE POŠKODOVAN OTROK= ŠTIRJE ŠIVI NA PIŠČALI? PA KAJ VAM JE. POL BI BIL ZLOM NOGE = SMRT???
queendeborach
13. 05. 2009 21.42
Ne morem verjeti. Ali res nimamo kakšnega lepšega izraza kot ''svaka mu čast''. Mogoče vsj: vska mu čast. ojoj joj