Črna kronika

32-letnik naj bi ženo, s katero imata tri otroke, zadavil po prepiru

Celje, 14. 02. 2015 10.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
M.R./U.Z.
Komentarji
0

Celjski policisti so povsem rutinsko ustavili moškega, ki je v osebnem vozilu prevažal mrtvo žensko. Ugotovili so, da je umrla nasilne smrti, zato so mu takoj odvzeli prostost. Zakonca naj bi se po neuradnih podatkih sporekla zaradi družinskih zadev.

Sinoči malo pred 23. uro so celjski policisti med rutinsko kontrolo prometa na Ulici XIV. divizije v Celju ustavili 32-letnika voznika osebnega vozila z območja Ponikve. Po naših informacijah naj bi bil doma iz Šentjurja pri Celju. Na zadnjem sedežu je bila ženska, ki ni kazala znakov življenja. Policisti so voznika takoj prijeli in ugotovili, da gre za njegovo 31-letno ženo, ki je glede na prve ugotovitve umrla nasilne smrti.

Pri ogledu sta bila poleg policistov in kriminalistov prisotna državna tožilka in preiskovalni sodnik, ki je vodil ogled. Sodnik je odredil tudi sodno obdukcijo. Več podrobnosti pa bodo policisti predstavili v ponedeljek.

Avtobusna postaja, na kateri so policisti ustavili 32-letnika.
Avtobusna postaja, na kateri so policisti ustavili 32-letnika. FOTO: POP TV

Med sporom naj bi jo zadavil

Po naših neuradnih informacijah naj bi se zakonca, ki sta bila v ločitvenem postopku in imata tri otroke, sporekla zaradi družinskih zadev. Moški, ki naj bi bil začasno brez vozniškega dovoljenja, naj bi se včeraj z vlakom pripeljal k žrtvi v Laško, kjer je zaposlena. Ko sta se vračala z osebnim vozilom, naj bi se sprla, pri tem pa naj bi jo moški zadavil, jo skril na sedež in se nato odpeljal proti Celju.

Moškemu naj bi v preteklosti že izrekli ukrep prepovedi približevanja žrtvi, a ta ni bil več veljaven. V preteklosti naj bi ga namreč policija že obravnavala zaradi kaznivih dejanj, povezanih z nasilništvom in pozročitvijo telesnih poškodb.

Moški je doma z območja Ponikve.
Moški je doma z območja Ponikve. FOTO: POP TV
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3