Črna kronika

Po izpustitvi iz bolnišnice osumljencu umora 23-letne ženske v Sostrem odredili pripor

Ljubljana, 06. 07. 2017 13.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Osumljenemu umora 23-letne ženske v Sostrem v Ljubljani so po tem, ko je bil izpuščen iz zdravstvene ustanove, v torek znova odvzeli prostost. V sredo so ga skupaj s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor.

Iz Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so 20-letnega osumljenca za umor 23-letne ženske v Sostru v torek izpustili iz bolnišnice. Takoj po izpustu so mu policisti znova odvzeli prostost in ga v sredo s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku. Ta je zanj odredil pripor. 

Osumljencu so policisti sicer po dogodku v petek odvzeli prostost. Vendar so mu zaradi zdravstvenega stanja pridržanje odpravili in ga odpeljali v zdravstveno ustanovo v Ljubljani, so v soboto sporočili s Policijske uprave Ljubljana. 

Policisti so bili v petek okoli 16. ure obveščeni, da je v Sostrem umrla 23-letna ženska. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, sta se v stanovanjski hiši sprla 20-letni moški in 23-letna ženska. Moški je žensko poškodoval z ostrim predmetom, poškodbe pa so bile tako hude, da je na kraju umrla. Policija je moškega prijela.

Kriminalisti so v soboto nadaljevali ogled kraja in zbiranje obvestil v zvezi s sumom storitve kaznivega dejanja umora. Napovedali so tudi, da bo še isti dan opravljena sodna obdukcija, ki jo je odredil dežurni preiskovalni sodnik.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kaslc 1
07. 07. 2017 09.47
itak moralno zivljenje,suznja
nightangel
06. 07. 2017 21.07
+4
Glede na to da se dogaja vse več umorov,bi bilo smiselno razmisliti o uvedbi električnega stola.
minnaema@yahoo.com
06. 07. 2017 18.25
+2
osumljen umora.....pa kaj je nekaterim ljudem ali so pijani ali drogirani-saj človek, ki normalno živi, misli takšnih tragedij NE počenja nikoli !