Črna kronika

Pešec pri rdeči luči prečkal križišče, voznica pripeljala pravilno

Ljubljana, 07. 05. 2015 11.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pešec je Slovensko cesto prečkal pri rdeči luči, ravno takrat pa je pravilno pripeljala voznica osebnega vozila, ki je najverjetneje trčila v pešca, nato pa je odpeljala naprej proti Barjanski cesti.

Ljubljanske policiste so včeraj popoldne okoli 15.20 obvestili o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, ki se je zgodila v križišču Slovenske, Zoisove in Aškerčeve ceste v Ljubljani.

Policisti so ugotovili, da se je nesreča zgodila zaradi nepravilnega prečkanja Slovenske ceste, saj jo je pešec prečkal pri rdeči luči, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Ravno takrat pa je pravilno pripeljala voznica osebnega vozila, ki je najverjetneje trčila v pešca, nato pa je odpeljala naprej proti Barjanski cesti.

Priče so policistom zagotovile ustrezne podatke, da so ugotovili identiteto voznice in so z njo opravili tudi razgovor. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno tožilstvo, zoper pešca pa bodo podali obdolžilni predlog.
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ssbobo
08. 05. 2015 19.26
+1
In gospa se je odpeljala naprej kot da ni nič bilo........ vzet izpit pa zaplenit avto pa v Soča center jo poslat za 3 mesece.................. pešcu pa kazen tako veliko da nikoli be bo pomislil na to da bi hodil čez cesto pri rdeči, pa prepoved opravljanja vozniškega izpita, če že peš dela take oslarije kaj bo šele z avtom............... morebiti je pa barvno gluh
markym77
08. 05. 2015 13.25
+7
Pešci in kolesarji pa naj si nehajo domišljat da imajo absolutno prednost in da bodo drugi skrbeli za njihovo varnost.
markym77
08. 05. 2015 13.22
+1
Voznici kazensko ovadbo za zapustitev kraja nesreče in opustitev pomoči ponesrečencu, kriva ali ne kriva za nesrečo. Preveč moderno je ratalo to da zgaziš pešca in odpelješ.
Janko Ig
07. 05. 2015 19.04
+17
Ni prav, da je odpeljala, je pa takih pešcev še posebej pa kolesarjev, ki vozijo kot, da pravila in semaforji ne obstajajo.