Črna kronika

Ogenj se je že širil tudi proti hiši, a so ga še pravočasno ustavili gasilci

Ljubljana, 08. 06. 2017 10.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V požaru na Cesti Dolomitskega odreda v Ljubljani je nastala velika premoženjska škoda. Gasilcem gre zahvala, da ogenj ni zajel še bližnje stanovanjske hiše. Je pa požar zajel tri parkirana osebna vozila. Vzrok še vedno ni znan.

Policija je z ogledom kraja požarišča na Cesti Dolomitskega odreda v Ljubljani, kjer sta v torek zagorela delavnica in skladišče, ugotovila, da je zagorelo v levem delu nadstreška poslovnega objekta, požar pa se je nato zelo hitro razširil po celotnem nadstrešku, ki je popolnoma uničen, in na del objekta, ki je poškodovan nekje do polovice. 

V požaru je nastala velika škoda.
V požaru je nastala velika škoda. FOTO: Iztok Bončina

Ognjeni zublji so že posegali tudi proti stanovanjski hiši, a so ga gasilci še pravočasno omejili. Je pa požar zajel tri parkirana osebna vozila. Požar se je iz zadnjega dela objekta razširil še na protihrupno zaščitno ograjo ljubljanske obvoznice. Zaradi gorenja ograje in gostega dima so začasno ustavili tudi promet v razcepu Kozarje od Viča proti Brdu ter od Brezovice proti Brdu. 

Policisti nadaljujejo s preiskavo vzroka požara, v katerem je nastala velika premoženjska škoda, ocenjena na nekaj sto tisoč evrov.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mallonge
08. 06. 2017 11.17
+5
Nikoli ni podatka kaj točno je gorelo, da ne rečem kemične analize sproščenih plinov. Policisti in ostali pa še v Kemisu niso nič ugotovili pa morajo že tu blefirati in nategovati nič hudega sluteče in hoteče občane in davkoplačevalce. Čez en mesec pa pride še Cerar po dnevnico in kilometrino.
CastrumFF
08. 06. 2017 10.40
-5
Nov Dan v sloveniji in nov pozar. Hehejehe