Črna kronika
Oglas

Neverjetno! Kako preprečiti plačilo visokih sodnih stroškov?

Ljubljana, 10. 11. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Od iskanja pravice nas večkrat odvrnejo visoki stroški odvetniških storitev in sodnih stroškov ter dolgotrajnost postopkov na sodiščih. A zdaj si lahko že za 10,99 €/mesec privoščite zavarovanje pravne zaščite, ki poskrbi za morebitne odvetniške in sodne stroške.

Čeprav zavarovanje pravne zaščite v svetu ni novost, je še vedno dokaj neznana vrsta zavarovanja v Sloveniji. Mednarodno priznana nemška zavarovalnica ARAG z 80 letno tradicijo vam omogoča, da se lahko zavarujete in si tako privoščite odvetnika skoraj zastonj. Tako boste končno lahko poskrbeli za lastno varnost in zaščitili svojo družino. Nič več vas ne bo strah, da bi se vam zgodila krivica in bi zaradi previsokih pravdnih stroškov obupali v boju za pravico.

Postopek sklenitve zavarovanja je hiter in enostaven! Skleni na www.arag.si
Postopek sklenitve zavarovanja je hiter in enostaven! Skleni na www.arag.si FOTO: ARAG

Trije odgovori na ključna vprašanja, bodo zagotovo razblinili vse dvome o nujnosti tovrstnega zavarovanja:

1. Zakaj je zavarovanje pravne zaščite dobro zame in za mojo družino?

Zavarovanje pravne zaščite ARAG zavarovalnice pokriva več področij in na tak način nudi celovito zaščito in varnost za vas in vašo družino.

Za zavarovanjem pravne zaščite boste:

- dobili en brezplačen posvet pri odvetniku mesečno
- plačali minimalno mesečno premijo za vse družinske člane, ter se tako izognili visokim sodnim in odvetniškim stroškom
- imeli krite vaše stroške in stroške nasprotne strani tudi v primeru, da na sodišču izgubite
- lahko koristili zavarovanje ne le v Sloveniji ampak tudi v celotni Evropi

2. Kakšne stroške krije ARAG zavarovalnica v primeru spora?

Zavarovanje pravne zaščite krije sodne in odvetniške stroškov, kot tudi stroškov izvedencev, prič, tolmačev, izvensodnih poravnav, mediacij in materialnih stroškov postopka. V zavarovanje pravne zaščite je vključen tudi polog varščine do višine 100.000 €, vključeno pa je tudi povračilo potnih stroškov za sojenje v tujini.

3. Zakaj je boljše plačati zavarovanje pravne zaščite kot stroške pravdanja?

Zavarovanje je zagotovo a) cenejše od stroškov še tako majhnega sodnega primera ter vam hkrati  b) omogoča občutek varnosti in brezskrbnosti, saj vam pot do pravice ne bo presekana zaradi vrtoglavih stroškov postopka, ki bi jih morali sicer sami kriti.  

Še vedno menite, da zavarovanja ne potrebujete, ker odvetnika nikoli ne boste potrebovali? Seveda je možno. Ampak ali je VERJETNO?

Nesreča nikoli ne počiva, zato za svojo varnost poskrbite že DANES! Nikar ne odlašajte na jutri ali razmišljajte, da se vam to ne more zgoditi – vprašanje je le, ali si takšno tveganje lahko privoščite? Če nimate rezerve za hude čase, ki bi krila tudi visoke odvetniške in sodniške stroške, raje sklenite zavarovanje pravne zaščite in ostanite brezskrbni, kjer koli že ste!

Preprečite plačilo visokih odvetniških in sodnih stroškov že danes in kliknite TUKAJ!

ARAG - 3
ARAG - 3 FOTO: ARAG

Postanite tudi vi eden izmed več kot 10 milijonov zavarovancev mednarodno priznane zavarovalnice ARAG, ki vam plača vse odvetniške in sodne stroške in je edini ponudnik tovrstnega zavarovanja v Sloveniji. Že za 10,99 EUR mesečno lahko sedaj zavarujete vas in vašo družino preko spletne strani www.arag.si.

 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1