Črna kronika
Oglas

Naj cvetje spregovori za vas

Ljubljana, 17. 04. 2012 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Izguba bližnjega je tema, ki se je povečini izogibamo, dokler nas ne doleti. In vedno je boleča ter nas ujame nepripravljene. Je dogodek, na katerega se ne moremo pripraviti.

Ob izgubi bližnjih se na nas poleg naših čustev prevali še ogromno stvari, ki jih moramo urediti. Med drugim moramo poskrbeti tudi za cvetje, s katerim bomo pospremili pokojnika. Izbira cvetja je v večini kultur gesta, s katero pospremimo umrlega, in s cvetjem lahko včasih povemo tisto, kar z besedami nismo utegnili.

V Cvetličarni Omers se zavedajo, kako boleča je lahko izguba, in vam v teh težkih trenutkih znajo prisluhniti ter vam pomagati. Izbira cvetja, s katero boste pospremili umrlega na njegovi zadnji poti, je nekaj, kar nočete prepustiti naključju.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
V Cvetličarni Omers se bodo z vami pogovorili tako o izbiri cvetja kot tudi o sami obliki venčkov. Na voljo imate žarni venček, ki je lahko v obliki lune, srca, bidermajerja, ugodili pa bodo tudi kakršni koli drugi obliki po vaši želji. Tudi pri vencih in aranžmajih lahko izbirate med klasičnimi ter bolj modernimi oblikami.

Tudi v primeru, ko niste vi izgubili bližnjega, pa vendar želite znancem ali prijateljem povedati, da sočustvujete z njihovo izgubo, vam lahko pomagajo pri pravi izbiri cvetličnega aranžmaja ali lično dekoriranih sveč.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Ker se z izgubo bližnjih ne ukvarjamo, dokler nas ne doleti, je popolnoma normalno, da smo takrat zmedeni in ne vemo, kam se obrniti. Dobro je vedeti, da obstajajo podjetja, kjer so tega posla vajeni in znajo tenkočutno pristopiti k stranki tudi v takem trenutku. S svojimi nasveti in strokovnimi aranžmaji so nam lahko v veliko pomoč in razbremenitev. Cvetličarna Omers ima že več kot 40-letno tradicijo, kar je vsekakor dolga doba izkušenj in znanja, na katero se lahko zanesemo.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Zavedajo se, da nekaterim v času žalovanja ni do poglobljenih osebnih stikov, zato si lahko njihovo ponudbo ogledate tudi v njihovi bogati fotogaleriji na spletu in naročite aranžma po telefonu.

Aranžmaje vam bodo brezplačno dostavili in tudi uredili prostor.

Več o bogati ponudbi Cvetličarne Omers si lahko ogledate na njihovi spletni strani, veseli pa bodo tudi vašega obiska na Ljubljanski cesti 72 v Domžalah.

 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1