Črna kronika

FOTO: V čelnem trčenju umrla 17-letnica

Celje, 23. 10. 2009 09.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V čelnem trčenju v Malih Braslovčah je umrla 17-letna sopotnica z območja Mozirja. Dva 18-letnika in 35-letnik so v nesreči utrpeli hude poškodbe.

Prometna nesreča se je zgodila, ko je 18-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Letuša proti Parižljam, v Malih Braslovčah v levem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v avtomobil, ki mu je pripeljal nasproti.

Umrla je 17-letna sopotnica v vozilu povzročitelja, 18-letni voznik in 18-letni sopotnik pa sta bila hudo poškodovana. Vsi trije so doma z območja Mozirja.

Prav tako je bil v prometni nesreči hudo poškodovan 35-letni voznik drugega avta, doma iz okolice Slovenske Bistrice.

Letos je na celjskih cestah umrlo že 18 ljudi, lani v enakem obdobju pa kar 24.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (407)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

krena222
14. 11. 2009 18.28
nobeden nima pravice obsojati nanija da je česa kriv. ! bila je nesreča ki se je nažalost končala tragično. poznam use tri ko so bili v avtu.. veroniko sem poznala od malega..kako mislite da je njenim bližjim .. prijateljem znancem izkažite vsaj malo spoštovanja.. nani se še vedno bori za življenje kaj ni dost takšna kazen da mu je umrla punca s katero sta bla iz oš skupi?? ga še vi obtožujeta da je vsega on kriv.. ni usega on kriv! vsakemu se lahka to naredi USAKEMU. ! in ne drznite si obsojat nanija.! če jih niste poznali nimate kaj za govorit .. dam čist prou Urk0_urk0 .. dejte si mal zamislit na tistem ovinku je umejitev 90. usem nam je žal za veroniko ..tistim ko smo jo malo bolje poznali .. in tistem ki so jo mal manj dobr poznali.. izkažite mal spoštovanja!!
Perpetua92
27. 10. 2009 13.06
Jaz se strinjam s tem, da bo za Nanija, ko bo izvedel za posledice, precej hudo in bo občutil veliko krivdo, čeprav vse le ni na njem. Res je, da sta se oba voznika morala peljati precej hitro, ampak cestišče na tistem območju je res nevarno (cesta dobesedno visi) in makedam te lahko res hitro povleče in izgubiš kontrolo. Mi je hudo za Veroniko, ker je bila mlada in res zelo pozitivna punca (jo poznam), sožalje njenim prijateljem, svojcem. Obenem pa sem vesela, da sta preživela vsaj ostala dva, čeprav sta hudo poškodovana :S
sherlock2
25. 10. 2009 13.56
Ne pričakujem točk...niti jih ne maram...lahko jih obrdžite zase in bodite prepričani, da vam bodo še kako prav prišle...važno je , da ste stabilni...aja pa ....da niste v umetni komi tudi.
sherlock2
25. 10. 2009 12.30
Za vse , ki komentirate tragedije si oglejte tudi tale link.....http://www.mojvideo.com/video-tipkate-med... Tragedija se lahko zgodi vsakemu, po svoji ali pa po tujii krivdi. Žalostno a žal resnično. Bodite previdni, čuvajte življenja otrok, živali in svoja življenja. Ko ste v avtomobilu za volanom vedno predvidevajte nevarnost in upoštevajte cestnoprometne predpise.
Abak
25. 10. 2009 05.10
g.bizjak 25.10.2009, 00:53 ja je povzročitelj, če pa se bo fant pozdravil in bo mogoče z njim vse OK, ko bo začela grist vest - je nepredstavljiva kazen. plus še vse ostalo kar sledi - zaznamovan bo pa itak celo življenje.
Urk0_urk0
24. 10. 2009 22.10
nina_nana123 Fant iz varpolj je stabilen in pri zavesti. Je pa zelo poškodovan. Voznik je stabilen ampak je v umetni komi. Veronika pogrešali te bomo vsi :'( počivaj v miru Moje sožalje družini in bližnjim
Urk0_urk0
24. 10. 2009 22.04
.nives. Dej ne bit pametna!!! Ka pa ce bi se teb nardilo? Mors pogledat iz več strani zakaj se je zgodila nesreča!!!!! Omejitev, ki je na tej cesti je 90km/h ter tudi tebi ali komerkoli, ki je na tem forumu bi se lahko primetila takšna nesreča. Ne obtožuj voznika!!! Pa kaj potem če si bila stara 18 let??? Jaz bom tudi star 18 let in bom naredil izpit za avto!!! A sedaj ker je povzročil nesrečo je najslabši na svetu????Izkušenost ali neizkušenost!! tudi dobremu vozniku, ki ima že 30 let izpit se lahko kaj takega zgodi!!!!! Poglej mi smo bili prijatelji zelo dobri prijatelji!!! S punco sva bila soseda. Vsak dan smo se družili, zato neprimerne komentarje zadrži zase ker ne poznaš ljudi!!!!!!!! Poleg tega pa se postavi v kožo staršev kako trpijo in se zamisli nad svojimi komentarji!!!!!!!! PREMISLI KAJ NAPIŠEŠ
Monika Gregorc 1
24. 10. 2009 22.03
ne morem verjet da ste lahko ljudje tako kruti in brezčutni!!! ali se kdo od vas zaveda kakšno breme bo fant nosil ? to je najhujša kazen kar se ti lahko zgodi-da ti umre punca!! ne bit tako sebični in se postavite malo v njegovo vlogo. saj ni hotel da se to naredi!! in tudi jaz se strinjam s tem da je bil fant zelo priden in delaven tako da ne obsojajte.
Maja Podbevšek 1
24. 10. 2009 21.49
Najprej komentar nad: s.zvezdica24.10.2009, 12:22 1 sonce 25, valjda med ljudmi k komentirajo so tudi znanci in sordniki. Zato sprašujem. s.zvezdica24 verjamem, da komentirajo, tudi prijatelji in znanci....logično!!!!!!samo ne zdi se mi vredu, da se nekaj piše kdo vse je umru, ker sploh ne drži....... pomislite malo, predno kaj napišete.....poznam eno osebo je zelo vredu in je živa, čeprav se nekaj piše da je umrla.....HALO folk ne pretiravajte.......
nina_nana123
24. 10. 2009 19.45
moje sožalje družinam. res je da je nani mal prehiter prpelau sam useen fant je bil še mlad in ga je blo škoda :( drugač pa sta bla voznik in veronika par še iz osnovne šole zto res nmorte pisat d jo je ubiu. bla je nesreča k se je res ful kruto končala!! a mogoče kdo ve kk je pa fant iz varpolij? veronika & nani R.I.P. =S*
bootsy
24. 10. 2009 19.16
učerej sm nou avto kupu, in se je en kekec brez izpita17 let str k je fotru avto uzeu zaletu vame k ni mogu ovinka zvozet k je bla mokra cesta, tud tuk fer ni biu d bi ustavu ampk lepu ušu, hvala bogu d so ga policaji pol najdl. k je še kej pravice kje?? kupš neki d boš meu pol pa še celu nemorš domu prpelat. čista malomarnost nekaterih neodgovornih ljudi
sdspecy
24. 10. 2009 19.09
kok Slovenčki radi komentiramo stvari, ki se nas bolj malo tičejo oz. malo ali nič vemo o njih, aneda?
puncka25
24. 10. 2009 19.04
Ko prebiram te komentarje se mi pri nekaterih kar obrača želodec. Najlažje je na nekoga kazat s prstom. Ja tudi moje mnenje je da je na žalost bil definitivno kriv za nesrečo kriv fant v meganu. Žal se je tadrugi udeleženec znašel ob napačnem času na napačnem kraju. Megan bi v vsakem primeru letel iz ceste. Pet sekund, ali pa še to ne in jaz bi bila njegova žrtev saj sem bila prva priča prometne nesreče. Samo pozornost na cesto, varnostna razdalja in refleksi so me rešili, da ne bi bila udeleženec tudi jaz. Žal mi je za vse prizadete v nesreči, žal se je fant prehitro pripeljal, ker ni ocenil spolzke ceste in ga je dobesedno zabrisalo po njej. Sožalje vsem svojcem. Kar je je. Ne moremo nič spremeniti. Lahko bi pa ta tragedija bila v poduk drugim. Kajti danes, ko sem se peljala tam so spet vsi divjali po cesti. Kot da se nič ni zgodilo. Mene je pa bila kar groza ko sem se peljala mimo prižganih sveč. Nisem nobenega osebno poznala, vendar sem bila včeraj cel dan v globokem šoku saj sem videla celotno situacijo in sem se počutila nemočno. Mislim da je brezveze koga obsojati. Tudi meni se je že zgodila podobna nesreča. Pa sem se peljala 30 km/h , na srečo sem samo jaz zletela s ceste. In ni bilo nobenemu nič. Tukaj pa je bil žal pač takšen splet okoliščin. Kar je je. Kazen je že smrt in vse poškodbe udeležencev. Samo zamisliti se je treba, kako lahko je obsojati druge. Kot pravi dober slovenski pregovor: najprej naj vsak pred svojim pragom pomete, potem pa pred tujim. Kolikokrat imamo "pretežko" nogo, pa imamo srečo, ki se je ne zavedamo, da se nam in nikomur drugemu nič ne zgodi?
vijolet
24. 10. 2009 18.58
NIVES zalet se nekam.. ni bila MALOMARNOST! spolzko cestišče,malo slabše gume ..in avtomobila nista trčila čelno kar pomeni da krivda ni bila popolnoma na njegovi strani ampak ga je na ovinku zaradi spolzkega cestišča tudi zaneslo po strani in se ni bil več moč izogniti naspotno vozečemu vozilu! in ko si napisala da ti nisi bila pri 18 izkušena voznica TO NE POMENI DA KDO DRUG NEMORE BITI! pa ni je ubil ampak je umrla v nesreči! me prav zanima kako bi ti reagirala, če bi se nesreča zgodila v tvojem kraju,tvojim prijateljem.. tvoj prijatelj..fant najbolše kolegice..ubije to prijateljico? bi za njega isto rekla?.. ali bi bila mogoče malo bolj SOČUTNA??????????
teodora.
24. 10. 2009 17.55
Boga je punca ki je nažalost umrla in to zaradi MALOMARNOSTI tega smrkavca! Pa drugi pametujte kokr čete,vaš problem. IN KATER 18 LETNI VOZNIK JE PO VAŠEM IZKUŠEN??? JAZ OSEBNO TUD NISEM BLA,PA TUD NISEM DIVJALA PO CESTI IN UBIJALA NEDOLŽNE LJUDI,mislim halooooo! Sožalje svojcem punce!! Ja in kaj pol če sta bla fant pa punca?? ON JE VOZIL-ON JE KRIV PA KONC DEBATE!! NAJ ODGOVARJA KAKOR SI ZASLUŽI!
Abak
24. 10. 2009 17.07
.nives. 24.10.2009, 14:47 res si faca, da klobasaš nepreverjene neumnosti. poznal sem oba, oba sta bila pridna in delavna. včeraj sem se vozil mimo in cesta je bila zelo spolzka, zato se glih ne čudim na sam razplet nesreče. vsemu je botrovala neizkušenost, spolzko cestišče, avto. verjem, da bo njemu, če se izmaže neskončno težko. sploh si ne moreš predstavljat, kakšno breme bo to za njega in denarna kazen zapor ali karkoli je nič proti izgubi osebe, ki je bil že od malih nog z njo. Bojim se, da bo to preveliko breme za njega, sploh pa če ga bodo obdajali takšni ljudje kot si ti, vsak človek si zasluži novo priložnost. lahk še sam to to so preverjeni podatki in fant je sedaj stabilen , razen če ne pride do dodatnih zapletov.!!!!!
peace123
24. 10. 2009 16.11
ne blebetajte neumnosti no!!!!fant je zunaj življenske nevarnosti, in prosim vsakega ki govori drugače naj utihne ker nima pojma!
Urk0_urk0
24. 10. 2009 16.10
Aja pa še to!!! Kar se je zgodilo se bi lahko zgodilo vsakemu!!!!!
slovenceljen
24. 10. 2009 15.55
Baje da je umrl tudi voznik...
Urk0_urk0
24. 10. 2009 15.46
.nives. 24.10.2009, 14:47 Prosim ne blebetaj neumnosti!!!!!! Sploh ne poznaš ljudi in govoriš kdo je kupil avto in ... avto si je kupil sam in je za njega zelo garal!! vse 3 dobro poznam in prosim ne komentirajte kar neveste!!!!!!!! samo za informacijo: 17-letno dekle in voznih sta bila fant in punca. Lahko bi bili toliko vljudni da bi izrekli sožalje ne pa da komentirate s takimi komentarji!!! Komentarje obdržite zase!!!!! bb338354 24.10.2009, 15:08 Kolikor sem na tekočem še voznik ni umrl.