Črna kronika

Lastnico pogrizel do smrti

Indianapolis, 18. 06. 2007 16.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Neko 63-letnico iz ameriške zvezne države Indiana je do smrti pogrizel njen pasji ljubljenček.

Sobivanje med 63-letno Phyllis G. Carroll iz Connersvilla v ameriški zvezni državi Indiani in njenim hišnim ljubljenčkom, psom mešancem s pasmo čov-čov, se je tragično končalo za lastnico.

Eno leto star pes je žensko nepričakovano napadel in jo tako pogrizel po vratu in rokah, da je izkrvavela. Carrolova je imela poleg psa, ki jo je napadel, še enega psa iz istega legla, oba - pes in psička - pa sta domovala na vrtu za hišo. Čeprav napada ni nihče videl, je policija prepričana, da je lastnico napadla psička, ki je večja od obeh psov.

Prijatelji Phyllis so po tragičnem dogoku povedali, da jim je pred tem večkrat dejala, da se boji svojih dveh vedno bolj agresivnih psov. Na željo žrtvine družine bodo oba psa usmrtili.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

zupancicevajama@email.si
19. 06. 2007 08.12
Vsak cucek, kateri ugrizne cloveka mora iti takoj v pokoj! Jasno? Pa me boli briga ali je imel solo ali ne.Prekleti nakladaci!! Mene ce ugrizne pes me ne zanima kdo ga je vzgojil.Isto velja za cloveka.Ce me nekdo napade mi je vseeno ali me je napadel zato ker ga je pijan oce tepel...Bedaki!!!
medomen
18. 06. 2007 23.26
psa ne moreš samo poslati v šolo in upati da bo kul. v šolo mora človek iti sam s svojim psom, zato da tam človeka naučijo kako si zagotovi avtoriteto nad psom in mu pokažejo trike s katerimi psa naučijo poslušnosti. problemi so takrat ko si nesamozavestni ljudje omislijo preveč samozavestne pse ki jim po načelu močnejšega v krdelu, zrastejo čez glavo.
edita_madam_6@hotmail.com
18. 06. 2007 23.02
Se povsem strinjam z ironmaiden-om če hočeš pse z lepo vzgojo pa ga pošlji v pasjo šolo če ne se pa to dogaja...kako nej pes ve kaj lahko in kaj ne sme...dokler ga ne pošleš v šolo potem bo pa malo več vedel.....če imate pse ih pošlite v pasjo šolo da ne kdo od vaših nastradal ker nikoli ne veš kdaj se pes počuti ogroženega....
Rijad Proši?
18. 06. 2007 22.45
To mi je mal bolj všeč, nej lastnike grizejo ne pa nedolžen folk.
ironmaiden@siol.net
18. 06. 2007 22.43
Če imaš agresivne pse si sam kriv. Prou ji je kaj pa ne gre v šolo za vzgojo psa.