Črna kronika
Oglas

Krčne žile na nogah so moteče in grde – znebite se jih!

Ljubljana, 21. 03. 2019 00.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Vse ženske si želijo popolne noge. Že to, da pri britju spregledajo dlačico ali dve okrog kolena, je za mnoge prava nočna mora. Ko pa na svojih nogah opazijo obarvane, vidne vene, ki slišijo na ime krčne žile, se jim svet dobesedno podre.

In res, skoraj ni hujšega kot so noge, ki jih “krasijo” grde, izstopajoče, modrikaste, zvijugane in zasukane krčne žile. Ne samo, da so prav strašljivega izgleda, s seboj lahko prinesejo tudi bolečino, še posebej takrat, ko dolgo stojite.

Razlike so opazne že po nekaj tednih, ne glede na začetno stanje.
Razlike so opazne že po nekaj tednih, ne glede na začetno stanje. FOTO: Krčne žile

K nastanku krčnih žil pripomorejo različni dejavniki, naj na prvem mestu omenimo kar dednost. Potem pa lahko okrivimo še svojo starost, spol (pogostejše so pri ženskah), preveliko telesno težo, hormonska nihanja in nosečnost, pa tudi premalo gibanja in dolgotrajno stoječe delo.

Kaj povzroča krčne žile in kako nastanejo?

Čas je za lekcijo iz biologije. V venah, ki so del krvožilnega sistema, se pretaka kri iz telesnih tkiv do srca. Srce to kri črpa do pljuč, od tam pa se s kisikom obogatena kri po arterijah spet črpa nazaj v različne dele telesa.

>> Kliknite tukaj in poglejte, kako se lahko rešite krčnih žil na popolnoma naraven način <<

Da lahko opravljajo svojo funkcijo, morajo vene v nogah delovati proti sili gravitacije. Zato imajo enosmerne zaklopke, ki poskrbijo, da lahko kri teče proti srcu, nazaj pa ne. Če so te zaklopke poškodovane ali oslabljene, lahko pride do zastajanja krvi, kar povzroči, da vene nabreknejo. In že so tu prve krčne žile.

Vse oblike krčnih žil

Krčne žile ali varikozne vene so raztegnjene vene, v katerih se nabira kri. So debele in izstopajo iz nog, nastanejo zaradi oslabljenih venskih zaklopk.

Krčne žile na nogah vas vizualno postarajo, hkrati pa bolečina zaradi njih postaja vedno hujša.
Krčne žile na nogah vas vizualno postarajo, hkrati pa bolečina zaradi njih postaja vedno hujša. FOTO: Krčne žile

Popokane kapilarice so majhne, drobne modrikaste krvne žilice, ki jih lahko opazite pod kožo. Lahko so le znak slabe prekrvitve, po drugi strani pa iz njih lahko nastanejo tudi prave krčne žile.

Krčne žile so več kot le kozmetični problem

Čeprav se strokovnjaki strinjajo, da krčne žile v večini primerov ne predstavljajo zdravstvenega problema, pa lahko povzročajo različne neprijetne občutke, v najhujših primerih pa vodijo celo do bolečine, vnetja površinskih žil, krvavitve, krvnih strdkov, kožnih razjed in drugih problemov. Zato jih nikakor ne smemo ignorirati.

>> Kliknite tukaj in preverite, kako se je na tisoče Slovenk že rešilo krčnih žil <<

Trpite zaradi krčnih žil tudi vi? Živite v prepričanju, da vam lahko pomagajo le dragi medicinski posegi, kot sta npr. skleroterapija ali lasersko odstranjevanje krčnih žil? Za vas imamo odlično novico. Priporočamo vam, da se krčnih žil raje znebite kar naravno. Zato vam svetujemo masažo nog s kakovostno kremo proti krčnim žilam.

Pri tem boste gotovo pomislili, da ste praktično poskusili že vse. Na vene ste nanesli različne domače pripravke, pa tudi lekarno ste v iskanju prave kreme dobesedno izropali. Da o tem, koliko denarja ste pri tem zapravili, niti ne govorimo.

Rezultatov pa na žalost ni in ni bilo. Ker kreme pač niso bile učinkovite.

Zakaj bi plačevali drage in boleče operacije, če obstajajo tudi popolnoma naravne rešitve?
Zakaj bi plačevali drage in boleče operacije, če obstajajo tudi popolnoma naravne rešitve? FOTO: Krčne žile

Predstavljamo vam Vein Vanish: odlično rešitev za pajkaste žile in žilice

Sodobna znanost se že dolgo ukvarja z različnimi raziskavami in išče rešitev za krčne žile. Tekom raziskav so znanstveniki spoznali to, kar so naše babice vedele že zdavnaj. Problema krčnih žil se je potrebno lotiti s specifičnimi naravnimi zelišči, ki dokazano pripomorejo k zmanjšanju krčnih žil.

Zmagovalna formula aktivnih učinkovin

Znanstveniki so torej izkoristili staro ljudsko modrost in uporabili učinkovito kombinacijo arnike in ognjiča. Arnika je namreč znana po tem, da v kožnem tkivu prepreči krvni zastoj in pospeši vsrkanje zunajžilne krvi. Po drugi strani pa se ognjič uporablja predvsem za blaženje modric, opeklin, preležanin ter razširjenih ven na nogah.

>> Kliknite tukaj in odpravite svoje krčne žile in popokane kapilare <<

Posebna formula, imenovana DMI Complex®, ki vsebuje šipkovo olje, vitamin E, ekstrakt arnike, aloe vero in ognjič, ne poskrbi le za bistveno manjšo vidnost grdih krčnih žil in popokanih kapilar, temveč preprečuje tudi njihovo nastajanje, saj učvrsti stene ven, zmanjša zatekanje ven, izboljšuje strukturo kože in prekrvavitev.

Vein Venish je nov način reševanja problema krčnih žil

Krema deluje globinsko, pri tem pa:

Krčne žile - 2
Krčne žile - 2 FOTO: Krčne žile

-zmanjša videz krčnih žil in kapilar ter pospeši njihovo odpravo,

- prepreči nadaljnje nastajanje vidnih kapilar in krčnih žil,

- zmanjšuje zatekanje nog ter blaži vnetje ter bolečino,

- izredno blagodejno pomirja srbečico in razdraženost ter olajša občutek nelagodja v nogah,

- obnavlja oslabljene, poškodovane in popokane žile ter žilice,

- pospeši cirkulacijo krvi v nogah,

- izboljša čvrstost in gladkost nog,

- koži nudi globoko hidratacijo ter se hitro vpije.

In kar je najboljše: Vain Vanish vam povrne lepe noge že po nekaj tednih uporabe!

Več informacij o tej učinkoviti kremi si lahko preberete tukaj (klik). Lahko jo naročite na uradni slovenski spletni strani www.veinvanish.eu/si ali pa pokličete na številko 031 401 302, kjer vam bodo znali svetovati glede uporabe, lahko pa naročilo oddate tudi preko telefona.

To pa še ni vse – za vse bralce 24ur so danes omogočili prav poseben popust – paket dveh krem (najpogostejša izbira kupcev) dobite za samo 49,99eur, zraven pa prejmete tretjo kremo brezplačno in še brezplačno poštnino!

Želimo vam spet lepe in gladke noge!

 

Naročnik oglasa je E-mesto d.o.o.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1