Črna kronika

Kje je 3-letna deklica?

Ljubljana, 10. 04. 2008 19.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Mati že dva meseca ni videla hčerke. Ob ločitvi jo je odpeljal oče, čeprav je sodišče odredilo, da skrbništvo pripada materi.


  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

omann@email.si
25. 04. 2008 12.29
Ta "mati" ni sposobna skrbeti za cucka, kaj šele za otroke. Očka je bil na porodniškem za oba otroka, medtem ko je gospa delala kariero v službi in jo ob večerih utrjevala v hotelskih sobah. Itak bo čas pokazal svoje.
samson222
15. 04. 2008 11.04
BRAVO!!!! za očeta! Pokazal je da ima" jajca"zoperstaviti se naši feministični družbi ki očetom jemlje vsakršne pravice,le in zgolj dolžnosti nalaga brezpogojno na njih ramena. MAJNIK?? morda poznaš podatek ali odstotek v koliko primerih so otroci dodeljeni v vzgojo in oskrbo očetom??? dvomim,da ga,ker se o tem ne sme govorit. Tudi takšna hiša kot je pop TV nima poguma izbrskati ta podatek in ga povedati javnosti. Nekaj otrok kljub vsemu biva pri svojih očetih,a po hudih mukah in njih lastnih željah ko so bili "dovolj stari",da so lahko arogantnemu sodstvu in socialnim delavcem v obraz povedali resnico in njih želje,ter popljuvali bolane odločitve sodnikov in predvsem delavk na socialnih centrih,katere kot po pravilu same nimajo urejenega družinskega življenja. še enkrat BRAVO za očeta ki se je upal izpostaviti,nikakor pa nebi smeli to smatrati kot ugrabitev.Če je to tako potem vsaka mati ki otroke odpelje iz skupnega doma in se odseli ,otroke takorekoč ugrabi,in bi zoper vsako moral steči postopek za kazenski pregon. Za tem pa naj bi sodišče ugotavljalo upravičenost takšnega dejanja,z dejstvi o morebitnem nasilju in podobno.
majnik
11. 04. 2008 14.37
kriss714- tukaj niso prioriteta pravila..Sploh pa je oče poklazal, da ne misli na dobro otroka. V vsakem primeru bi moral vedeti, kaj je za hčerko najboljše, in tako tudi delati. Žal pa je naredil ravno obratno. S tem je pokazal, da tudi otrokova mama, upravičeno, nima zaupanja vanj. Vsak starš se mora zavedati, da otrok potrebuje oba. Če pa to ne gre, in pride do ločitve je nujno potrebno sprejeti kompromis in delati za otrokovo dobro, ne pa za lastne interese in z otrokom igrati pink ponk.
kikita
11. 04. 2008 09.05
kriss kolkr sem jaz zasledila, otroka ni blo pri očetu, ko so se zgalsili pri njem. Tko da, ne vem če je res sistem varne hiše. A ne bi moral bit oče pri otroku v "varni hiši", a je otrok sam tam, oče pa doma? Kar se tiče socialne, ne poznam tko grde besede, da bi jih lohk opisala, ker tolk gorja k oni nardijo ga pa mal kdo. Da o policiji in ostalih sploh ne govorim. Po liniji najmanjšega odpora.
kriss714@amis.net
10. 04. 2008 22.36
Sta pač oče in deklica odšla na svoje. Takorekoč, sistem "varne hiše". Kadar se ženska z otrokom na ta način umakne na neznan naslov, režim, sociala in feministična mafija to celo propagirajo in podpihujejo, če pa tako enako naredi moški, je pa "ugrabitelj". Torej, a ne veljajo enaka pravila za vse?
Smackyx
10. 04. 2008 22.20
Pa če ni naš sistem en gnil!!! Mater lupijo te zaradi premalo plačanih 19 centov, ko pa UGRABIŠ otroka, pa nihče ne naredi nič! Pa to ni res!! Bo treba zares začet ornk in na veliko kradit, da se zmedejo pristojni organi, ki bi morali ukrepati, in potem nihče ne stori nič, ker zadeve "proučuje"! Prokleta banda birokratska nesposobna!
LazniviZares
10. 04. 2008 20.11
Ta drzava se sesuva kot domine,popolnoma na vseh podrocjih je kolaps,sociala,ceste,standard ljudi,zdravstvo....Upam da se to sranje dokoncno sesuje cimprej ,da se potem zgradi kaj bolj spodobnega ....