Črna kronika

Kaj je Črna madam vbrizgavala mladenkam?

Philadelphia, 03. 03. 2012 09.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Policisti iz Philadelphie so aretirali žensko z vzdevkom "Črna madam", ker naj bi svojim strankam z vbrizgavanjem neznane snovi nelegalno povečevala zadnjice. Preiskavo je sprožila smrt 20-letne Britanke in splošen porast nelegalnih kozmetičnih posegov v ZDA.

42-letni Padge Victoria Windslowe, sicer transseksualec, ki se predstavlja kot ženska, je tik, preden so ga odpeljali v pripor, na svojem domu v Philadelphii gostil "silikonsko zabavo". Policisti so v stanovanju našli igle, super lepilo, bombažne vatke, papirnate brisače in rožnato torbico s plastenko, v kateri je bila neznana tekočina, za katero policija verjame, da jo je madam vbrizgavala svojim strankam. V stanovanju je bilo tedaj še pet ljudi.

(fotografija je simbolična)
(fotografija je simbolična) FOTO: Thinkstock

Policija je nalog za hišno preiskavo pridobila potem, ko je neka 23-letnica priznala, da ji je madam za 1.000 dolarjev z injekcijo v zadnjico vbrizgala – vsaj tako je mislila – silikon. Potem ko je neznana substanca prišla v njen krvni obtok, nato pa še v pljuča, je pristala v bolnišnici. Od tam so jo sicer že odpustili, bo pa potrebovala nadaljnjo oskrbo. Policija sumi, da se je enako zgodilo 20-letni Claudii Aderotimi, Britanki, ki je februarja lani umrla v hotelski sobi v Philadelphii.

Črno madam obtožnica zdaj bremeni napada, nepremišljenega ogrožanja druge osebe in goljufije. Njena varščina znaša 10 milijonov dolarjev.

Ta aretacija je sicer zadnja, povezana s serijo nelegalnih kozmetičnih posegov s smrtonosnimi posledicami. Novembra lani so na Floridi aretirali Oneal Ron Morrisa, ker je za povečanje zadnjic uporabljal zvarek iz cementa, lepila in tesnila za pnevmatike. Januarja 2011 so aretirali Whalesco Castillo iz New Yorka, ker je brez licence opravljala posege s tekočim silikonom za prsne in zadnjične vsadke. Že leta 2010 pa je Ana Josefa Sevilla iz Miamija zagrešila podoben zločin, ko je ena njenih strank pristala na urgenci zaradi zapletov po posegu.

"Plastični kirurgi v ZDA opažajo znaten porast zapletov, ko pacienti obiščejo nepooblaščeno osebo,“ je povedal Malcolm Roth, predsednik ameriškega združenja plastičnih kirurgov. Še naprej svarijo ljudi, naj ne hodijo v nepoznane ustanove k "zdravnikom" brez certifikatov. Nižje cene so sicer mikavne, a niso vredne tveganja, opozarjajo.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tinetone
03. 03. 2012 18.54
+3
haha ne sme se ti rit preveč povečat ker je drugače nelegalno
der.janez
03. 03. 2012 15.57
+8
to je samo naravna selekcija, ce gres k eni X zenski, da ti z inekcijo vbrizgava neznano snov v rit, je povsem naravno, da verjetno umres
VOY
03. 03. 2012 11.14
+7
Jaz vam vbrizgam nekaj NARAVNEGA...če kero zanima....pa to heeee
Mijta1
03. 03. 2012 15.07
+2
+1 Sma že dva prostovoljca ... ejga heeeee
titovka
03. 03. 2012 18.53
+2
tomi.passion@gmail.com
03. 03. 2012 09.46
-3
Torej so GA odeljali in ne so JO odpeljali. Če se samo predstavlja kot ženska, še ne pomeni, da tudi dejansko je ženska. Odlična reklama pred referendumom btw.