Črna kronika
Oglas

Na neboleč način do želenega rezultata

Ljubljana, 25. 04. 2012 08.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Stimupen ultra je stimulator penisa, učinkovita metoda za trajno povečanje 3–5 cm, odebelitev, izravnavanje in izboljšanje erekcije v šestih mesecih.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
KAJ JE STIMUPEN ULTRA

Stimupen ultra je aparat, s katerim se doseže povečanje moškega spolnega organa, in sicer povečanje dolžine in debeline, izboljšanje erekcije in izravnanje krivega penisa.
Z redno uporabo aparata lahko v obdobju 4–6 mesecev povečate svoj penis za neverjetnih 3–5 cm v dolžino, dosežete pa še dodatno 20-odstotno odebelitev vašega spolnega organa. Prav tako pri redni uporabi pozdravi Peronijevo bolezen (izkrivljen penis) brez injekcij ali kirurškega posega.
Vi ga samo namestite, prilagodite pritisk in pozabite nanj. Lahko ga nosite kadar koli želite, ko spite, delate ali pa sedite doma. Stimupen ultra za vas opravi vse ostalo. Enostaven je za uporabo, udoben, neboleč in lahko ga nosite pod obleko.
Raziskave in statistični podatki kažejo na to, da je aparat učinkovit 95,8-odstotno pri povečanju in odebelitvi.
Popravi tudi do 75 odstotkov okvar ukrivljenega spolnega uda, poznane kot Peronijeva bolezen. Izbolša erekcijo za brezskrbno seksualno življenje.
Stimupen ultra ima nameščena napenjalca, ki neprestano raztegujeta penis, tako da le-ta, zahvaljujoč temu, v kratkem času doseže ustrezno velikost.
Ni skrivnost, da ima človeško telo prirojeno sposobnost, da se prilagodi vsakemu fizičnemu vplivu. Ko je določen del telesa izpostavljen nežnemu in stalnemu vplivu, se celice okoli ciljnega področja začnejo deliti in razmnoževati, nastaja novo tkivo. Pričakovani rezultat je povečanje ciljnega področja, v našem primeru se povečujeta obseg in dolžina penisa. To je edina metoda brez operacije, s katero se doseže povečanje moškega spolnega organa. Terapija je neboleča in brez stranskih kontraindikacij.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
PRINCIP DELOVANJA APARATA

Penis je sestavljen iz treh erektivnih delov: dveh kavernoznih in enega spongioznega dela.
Mehanizem, s katerim se pojasnjuje delovanje aparata, je iztegovanje ligamentov, ki povezujejo penis s sramno kostjo (ligamentum suspensorium penis) in iztegovanje elastičnih vlaken v penisu.

Z doziranim in ponavljajočim iztegovanjem penisa sčasoma pride do raztegnjenih elastičnih vlaken suspenzoralnih ligamentov, kot tudi do povečanja tkiva kavernoznih celic penisa. Povečajo se votline kavernoznih celic, tako da se z doziranim pritiskom v polerekcijskem stanju povečuje pritisk krvi v celicah, s čimer prihaja do prilagajanja v smislu prerazdelitve celic tkiva kavernoznih celic penisa, ki se v fazah med nošenjem aparata obnavljajo in to pripelje do sprememb votlin kavernoznih celic, s povečanjem in jačanjem tkiva penisa (povečanjem obsega penisa – debeline, dolžine in izravnanja).
STIMUPEN ULTRA
STIMUPEN ULTRA FOTO:

KONTAKT
TEL: 059 027 006
FAX: 059 027 009

GSM: 040 623 988
GSM: 070 553 570

EMAIL: info@stimupen.si
spletna stran:
www.stimupen.si

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3