Črna kronika

FOTO: Policija našla voznika, ki je zaprl pot 52-letnemu motoristu

Ljubljana, 09. 07. 2013 10.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
V.L./S.S.
Komentarji
0

Voznik forda focusa zelene barve je med vključevanjem na prednostno Šmartinsko cesto zaprl pot 52-letnemu motoristu, ki je poškodbam podlegel. Po nesreči je pobegnil, a policija ga je izsledila.

Policija je našla voznika osebnega vozila ford focus zelene barve, ki je včeraj po trčenju z motoristom na Šmartinski cesti v Ljubljani pobegnil s kraja nesreče.

Vozilo so okoli 14. ure izsledili v Ljubljani. Identificirane so bile tudi osebe, ki so vozilo uporabljale. Preiskava okoliščin nesreče se nadaljuje, so pojasnili na PU Ljubljana.

Motorist je v nesreči umrl na kraju dogodka.
Motorist je v nesreči umrl na kraju dogodka. FOTO: 24ur.com

Policija je danes sporočila več informacij o nesreči, v kateri je motorist podlegel poškodbam na kraju dogodka. Voznik osebnega vozila ford focus je vozil po ulici Trbeže proti prednostni Šmartinski cesti v Ljubljani. Med vključevanjem na Šmartinsko cesto je zavijal levo v smeri Ceste v Šmartno in pri tem zaprl pot 52-letnemu vozniku motornega kolesa yamaha, ki je vozil po Šmartinski cesti iz smeri Ceste v Šmartno.

Prometna nesreča
Prometna nesreča FOTO: 24ur.com

Voznik motornega kolesa je trčil v levi del osebnega vozila ter padel po vozišču. Pri tem se je tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. Voznik forda pa je s kraja odpeljal, ne da bi nudil pomoč ponesrečencu.

Policija še vedno poziva voznika belega kombija, da se jim javi

Čeprav so policisti izsledili voznika forda, še vedno prosijo, da se javi voznik kombija. Policisti so z zbiranjem obvestil glede nesreče ugotovili tudi, da je pred prometno nesrečo voznik forda vozil po Zadobrovški iz smeri Zaloške proti Sneberski cesti v Ljubljani.

Prometna nesreča
Prometna nesreča FOTO: 24ur.com

Na tej relaciji je prehiteval voznika kombiniranega vozila bele barve, ki ga policija naproša, da pokliče Postajo prometne policije Ljubljana na telefonsko številko 01 583 88 20.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3