Črna kronika

FOTO: Po požaru milijonska škoda

Slovenj Gradec, 24. 05. 2011 11.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V požaru v Tolstem vrhu, v katerem je minuli konec tedna pogorela mizarska delavnica, je nastala ogromna gmotna škoda. Kriminalisti in forenziki so jo namreč ocenili na kar milijon evrov.

V soboto proti jutru je na območju Tolstega vrha pri Mislinji prišlo do požara v mizarskem proizvodnem podjetju Naturales, ki je v lasti 30-letnega domačina. Do požara je prišlo v proizvodni hali velikosti 600 kvadratnih metrov. Ogenj je povsem uničil vse stroje in orodje v delavnici, polizdelke, deponijo sekancev, silos za žagovino ter okoli 150 kubičnih metrov osušenega rezanega lesa, so danes pojasnili na PU Slovenj Gradec.

V požaru je nastalo za milijon evrov škode.
V požaru je nastalo za milijon evrov škode. FOTO: PGD Slovenj Gradec

Pri gašenju požara, ki je trajalo do večernih ur, je sodelovalo 80 gasilcev iz bližnjih prostovoljnih gasilskih društev Mislinje, Doliča, Dovž, Turiške vasi, Golavabuke, Šmartna in Slovenj Gradca. Po pogasitvi ognja, pred katerim so zavarovali sosednjo hišo, so v noči na nedeljo postavili gasilsko stražo, kraj požara pa so do začetka ogleda zavarovali tudi policisti policijske postaje Slovenj Gradec.

Kriminalisti in forenziki so z ogledom, ki so ga opravili v nedeljo in ponedeljek, ugotovili, da je v požaru nastalo za okoli milijon evrov škode. Vzrok požara še vedno ni znan. Kriminalisti bodo o tem dogodku podali poročilo na okrožno državno tožilstvo v Slovenj Gradcu, so še sporočili s policije.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pohorc92
25. 05. 2011 21.26
če je bil tako dober zakaj pa zavarovanje ni imel porihtano do konca Po bitki je lahko biti heroj kdo bi si misliv da bo kaj takega... Bila je tudi kriza ki je seveda pustila kakšen pečat na firmi ... Ljudje nehajte samo negativne plati dobivati... Samo kaj ni bilo... Treba je tudi najti kakšno pohvalo... Lahko bi jaz tebi tud reko zakaj si pa tak pa kaj maš to pa zakaj tk zanič itd... Ampak vsak se po svoje trudi in to je treba spoštovat. Pa ne poslušat VAŠKIH ČENČ ker nakonc pride iz MUHE - SLON korajžni ljudje ki radi pametujejo stopite do njega pa ga vprašajte. ZAKAJ TO PA TO ... Morda sem res že dolg ampak tole še napišem lahko se malo v sebe zazrete in ugotovine da morda tudi mi nimamo vse popolno tudi sam priznam da nimam vse tip top,ampak trudim se.
seat1
25. 05. 2011 17.57
če je bil tako dober zakaj pa zavarovanje ni imel porihtano do konca
pohorc92
24. 05. 2011 15.11
LAH BI 24UR POVEDALI KAKŠEN ODNOS JE IMEL G MATJAŠ, LASTNIK NATURELESA DO SVOJIH DELAVCEV!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 kot prvič napiše se MATJAŽ (bogi ljudje okoli tebe ki imajo nepismene ljudje) 2. Sam sem tudi tam delov in sem dobil denar takoj 3. Sej če nisi sposoben za to delo ne govori .... 4. Kdor drugemo slabo želi se hitro samemo to zgodi. (če bo vam hiša zgorela pa upam da ne kdaj se bomo pa mi hecali (SLABIČ itd)Prvo malo premisli kaj boš napisal ker z svojim KOMENTARJEM narediš svoj JAZ. Moj prvi pogled je na tvoj KOMENTAR je da ti manjka kakšen kolešček. Hvala in upam da ne bo kakršne zamere, ampak zdel se mi je tvoj komentar vulgaren in "PRIZADET"
DEMOKRAT007
24. 05. 2011 14.10
LAH BI 24UR POVEDALI KAKŠEN ODNOS JE IMEL G MATJAŠ, LASTNIK NATURELESA DO SVOJIH DELAVCEV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DEMOKRAT007
24. 05. 2011 14.07
upam da bo škoda lastnika-slabiča stala še najmanj enkrat toliko