Črna kronika

FOTO: Gasilci evakuirali zaposlene

Maribor, 12. 07. 2008 15.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Mariborski gasilci so ob požaru, ki je izbruhnil v Cimosu, uspešno evakuirali zaposlene. Požar ni povzročil večje škode.

Gasilci so požar hitro obvladali.
Gasilci so požar hitro obvladali. FOTO: Jani Dolinšek

Včeraj 11. julija so bili mariborski gasilci ob 22.25 uri obveščeni o požaru v poslovni coni Tam Tezno. Štiri vozila in deset poklicnih gasilcev je prihitelo na prizorišče podjetja Cimos, kjer so bili zadimljeni proizvodni prostori, kadilo pa se je iz vseh koncev strehe.

Požar ni povzročil večje škode.
Požar ni povzročil večje škode. FOTO: Jani Dolinšek

Kot so nam pojasnili gasilci, gre za t.i. sendvič streho. Ko začne goreti, se kadi iz vseh koncev, žarišče požara pa je težko locirati. Gasilci so najprej poskrbeli za evakuacijo zaposlenih, nato pa za zaščito strojev. Požar je bil dokaj hitro lokaliziran, kar je preprečilo večjo škodo na objektu in proizvodnji liniji. Poškodovanih ni bilo, zakaj je zagorelo, pa še ni znano.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dani Vajdic
13. 07. 2008 17.48
Seveda nam bodo, kot za regres :) Kateri del cimosa pa gorel to? Tam ko je kadrovska ali siva litina, aluminij?
medek250
13. 07. 2008 08.40
hehe jebi ga,pride tako leto...se pac zgodi,hvalabogu da ni blo vecje skode...pa da so gasilci takoj prišli.. to pa itak da bodo nam trgal od place, sej ves simond nekje morajo ;) :) :) :) :)
simond
12. 07. 2008 22.23
se zgodi!! zdaj pa nam bodo spet od plače trgali škodo ki je bla nareta nastrehi ampak 2x