Črna kronika

Družinska tragedija v Cerknem: Umrla 48-letna ženska

Cerkno, 15. 06. 2011 10.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
N.D./M.P./V.L.
Komentarji
2

V okolici Cerknega je 50-letni moški do smrti zabodel svojo 48-letno ženo, nato se je ustrelil s puško in se pri tem hudo ranil. Vseeno mu je uspelo poklicati reševalce. Moškega so s helikopterjem prepeljali v ljubljanski klinični center.

Umor v Cerknem
Umor v Cerknem FOTO: POP TV

Informacijo o tem, da se je zgodila nova družinska tragedija, so za 24ur.com potrdili na PU Nova Gorica. Policiste je o družinski tragediji obvestilo osebje Zdravstvenega doma Idrija. Po dosedanjih ugotovitvah kaže, da sta se včeraj okoli 23. ure 50-letni moški in njegova 48-letna soproga sprla.

Med sporom je moški svojo ženo zabodel. 48-letnica je utrpela tako hude poškodbe, da je izkrvavela na kraju. 50-letnik se je nato s puško ustrelil v predel prsi in se pri tem huje poškodoval.

Na kraju tragedije so bili poleg policistov in kriminalistov Sektorja kriminalistične policije PU Nova Gorica tudi reševalci ZD Idrija, ki so moškemu nudili ustrezno zdravniško pomoč.

Danes zjutraj je kljub hudim poškodbam moški poklical reševalce. Moškega so s helikopterjem in ekipo helikopterske nujne medicinske pomoči odpeljali v ljubljanski klinični center.

V zvezi z obravnavanim primerom sta bila obveščana tudi preiskovalni sodnik okrožnega sodišča in pristojno okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Po neuradnih informacijah naj bi 50-letnika, ki ga policija v preteklosti nikoli ni obravnavala, obtožili uboja.

Kaj se je dogajalo v hiši, kjer je med drugim osumljeni moški imel tudi vojni muzej iz prve svetovne vojne, bo ostalo zavito v skrivnost, saj sta bila zakonca sama doma, njuna otroka pa zdoma.
Kaj se je dogajalo v hiši, kjer je med drugim osumljeni moški imel tudi vojni muzej iz prve svetovne vojne, bo ostalo zavito v skrivnost, saj sta bila zakonca sama doma, njuna otroka pa zdoma. FOTO: POP TV

Trije črni dnevi

Ta teden se je sicer že začel slabo. V ponedeljek sta se v Ljubljani sprla 38- in 52-letnik. Mlajši je 52-letnika ustrelil, ta pa je zaradi strelnih ran umrl. 38-letnik je o dogodku nato obvestil policijo in se predal.

V torek pa je v Gornji Radgoni 39-letni moški ustrelil nekdanjo 26-letno partnerico in si nato sodil sam.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja