Črna kronika

Do smrti povozila pešca

Ljubjana, 08. 10. 2008 07.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Minulo noč se je zgodilo kar 32 prometnih nesreč. Najhujša se je pripetila v bližini Zgornje Ložnice, kjer je voznica do smrti povozila pešca.

Z Generalne policijske uprave so sporočili, da je v torek ob 19.15  izven naselja Zgornja Ložnica prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom. 21-letna voznica osebnega avtomobila, doma iz Slovenske Bistrice, je vozila iz smeri Slovenske Bistrice proti Oplotnici. V bližini hiše Zgornja Ložnica 69/a je trčila v pešca, ki je prečkal cesto. 46-letni domačin je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl.

V ostalih nesrečah je bilo sicer lažje poškodovanih še devet ljudi.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

hanescu.cosmin@personal.ro
08. 10. 2008 13.26
+1
ja ko smo že pri teh mladih voznicah.. ravno zadnjič se mi je zgodilo da me je ena po cesti kjer se pelje (90 km/h - izven naselja)...pa me je prehitela..z vso silo...je šla 120 km/h..potem sem jo nekako ujel...zaradi jutranje kolone..potem pa na Celovški sem šel levo (naravnost) ona pa na desni strani (naravnost) in je bila zopet za mano..potem me je pa zopet prehitela vozila je renault cliota izgledala je blond fancy
fljuskus
08. 10. 2008 08.51
Vse je odvisno od okoliščin, hitrosti vožnje, morebitne vinjenosti pešca,... Je pa dejstvo, da ženske mlade voznice vozijo zelo agresivno in hitro - do prve nesreče, potem pa lezejo kot polži... Ta zelo verjetno ne bo šla kmalu spet za volan.
Trapist
08. 10. 2008 08.08
21-letni voznici se obeta pestra pihodnost. Neprespane noči, more, leta in leta sodišča, stroški, kazen, nerazumevanje okolice,... Sočustvujem in si želim spremembe ZVCP, kajti pešci ne glede na to ali so objektivno krivi ali ne, praktično nikdar ne nosijo odgovornosti. Svetla oblačila in kresničko srečaš kvečjemu na kakem rejverju...