Črna kronika

46-letnika, ki je na območju Apač skušal ubiti svojo ženo, našli na domačiji njegovih staršev

Murska Sobota, 07. 08. 2015 13.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Policija je razkrila podrobnosti o tem, kje je našla 46-letnika, ki je na območju Apač med vožnjo skušal ubiti svojo ženo, nato pa pobegnil. Našli so ga v naselju Nasova, na podstrešju domačije njegovih staršev. Starša mu pri begu nista pomagala. Moški pa je že stopil pred preiskovalnega sodnika.

V iskanje 46-letnega moškega, ki je na območju Apač med vožnjo v avtomobilu skušal ubiti svojo 36-letno ženo, je bilo vključenih več policistov, potapljači in policijski helikopter. Iskali so ga od ponedeljka, med drugim so pregledali tudi domačijo njegovih staršev, a ga tam sprva niso našli.

Pri ponovnem pregledu domačije staršev osumljenega v naselju Nasova, pa so policisti opazili odprta vrata, ki vodijo v podstrešni del gospodarskega poslopja ob stanovanjski hiši. Osumljenega so tam tudi izsledili in mu odvzeli prostost, so sporočili iz PU Murska Sobota. Policisti so kasneje izključili možnost, da bi starša kakorkoli pomagala osumljencu.

Moškega so zaradi utemeljenega suma poskusa storitve kaznivega dejanja uboja danes privedli k preiskovalnemu sodniku. Ta je za 46-letnika odredil pripor.

Spomnimo ...

46-letni moški je v ponedeljek malo pred 8. uro na območju Apač med vožnjo v osebnem avtomobilu kot sopotnik z nožem poskušal ubiti svojo 36-letno ženo. Ker je po dejanju zapustil avtomobil iz zbežal, so policisti sprožili obsežno iskalno akcijo. Ljudi so pozivali k previdnosti, saj je bil moški nevaren za okolico.

Njegovo soprogo so odpeljali v Splošno bolnišnico Murska Sobota, a so jo od tam kmalu odpustili, saj je utrpela le lažje poškodbe.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3