Črna kronika

21-letnik po sporu potegnil nož in 33-letnika zabodel do smrti

Nova Gorica, 14. 08. 2014 09.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na parkirišču v Novi Gorici sta se dva moška sprla. 21-letnik je potegnil nož in 33-letnika zabodel. Slednji je pozneje v bolnišnici umrl, 21-letnik pa je v rokah policije. Čaka ga kazenska ovadba.

Prizorišče zločina v Novi Gorici.
Prizorišče zločina v Novi Gorici. FOTO: Bralka

Policija je bila včeraj okoli 16. ure, kot smo že poročali, obveščena o sumu kaznivega dejanja poskusa uboja na enem od parkirnih prostorov v središču Nove Gorice. Tam sta se dva moška, oba doma z območja Mestne občine Nova Gorica, sprla, nato pa je mlajši z nožem zabodel drugega moškega in ga hudo telesno poškodoval, je danes sporočil Dean Božnik, predstavnik za odnose z javnostmi Policijske uprava Nova Gorica.

Na kraju zločina so policisti na podlagi določil zakona o kazenskem postopku odvzeli prostost 21-letnemu moškemu, osumljenemu storitve kaznivega dejanja.

Reševalci so poškodovanemu 33-letnemu moškemu že na parkirišču nudili zdravniško pomoč in ga nato z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico, kjer pa je pozneje umrl.

Prizorišče zločina v Novi Gorici
Prizorišče zločina v Novi Gorici FOTO: Bralka

Novogoriški kriminalisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja, po dobljenih rezultatih obdukcije, ki jo je odredil preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Novi Gorici, in drugih ugotovljenih dejstev po zaključku preiskave bodo zoper 21-letnega osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

Kriminalistične preiskava v zvezi z okoliščinami obravnavanega primera kaznivega dejanja še vedno poteka in ni zaključena, zato več informacij o uboju še ne morejo posredovati.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3