Črna kronika

FOTO in VIDEO: Prijatelja poškodovanega 18-letnika zaslišali v Celju

Ljubljana, 12. 12. 2013 08.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Še vedno ni jasno, kaj je pripeljalo do tega, da je na ljubljanski železniški postaji 18-letni fant dobil hude poškodbe. Policisti so v povezavi z dogodkom včeraj v Celju prijeli in zaslišali neko osebo. Po naših informacijah gre za prijatelja poškodovanca.

Na ljubljanski železniški postaji so včeraj v času največje gneče, okoli 14. ure, našli hudo poškodovanega 18-letnika. Imel je poškodbe, ki so bile povzročene z ostrim predmetom, po naših informacijah naj bi mu nekdo prerezal vrat. Fanta so hudo poškodovanega prepeljali v ljubljanski klinični center, njegovo življenje pa po neuradnih informacijah ni več ogroženo.

Policisti in kriminalisti zadevo še preiskujejo. Na PU Ljubljana pravijo, da dogodek preiskujejo v smeri kaznivega dejanja iz 15. poglavja kazenskega zakonika. Gre za poglavje, v katerem so opredeljena kazniva dejanja zoper življenje in telo.

Policisti in kriminalisti še naprej preiskujejo dogodek. Na PU Ljubljana pravijo, da gre po do zdaj zbranih podatkih za "osebne" okoliščine, ki ne vplivajo na varnost drugih državljanov.

Na območju ljubljanske železniške postaje so našli odvržene predmete, ki so povezani z dogodkom. Da bi razjasnili okoliščine dogodka, so policisti včeraj na železniški postaji v Celju eno osebo prijeli, vendar so jo nato že včeraj tudi izpustili. V nadaljevanju so osebo prevzeli zdravstveni delavci.

O identiteti poškodovanega policisti nočejo govoriti, a po naših neuradnih informacijah gre za 18-letnika iz Kozjega, ki je včeraj veljal za pogrešanega. Fant je v jutranjih urah izginil z 18-letnim prijateljem iz Spodnje Ponkvice. Iskanje obeh fantov so včeraj popoldne policisti preklicali ter sporočili, da so enega našli v Ljubljani, drugega pa v Celju. Ravno fant iz Spodnje Ponkvice je po naših informacijah oseba, ki so jo policisti včeraj v Celju za kratek čas prijeli.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3