Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

'Zajahala' ga je kar pred vsemi!

U.S.
02. 04. 2013 15.00
30

Nekdanji britanski plavalec Trevor Martin Smith si je nič hudega sluteč s svojo izbranko na nabito polni plaži brez vsakršnih zadržkov privoščil malo otipavanja. "Svojih rok ni in ni mogel spustiti z nje," so medijem zaupali obiskovalci plaže v Miamiju, ki so vroče prizore z zanimanjem opazovali.

Zdaj že upokojeni britanski plavalec Trevor Martin Smith je imel na plaži v Miamiju, kjer si je privoščil krajši dopust, zanimivo družbo. "Mična plavolaska, ki je skupaj z njim srkala penino in se nastavljala vročemu soncu, ga je povsem omrežila. Videl je samo njo," so tabloidom razkrili očividci

''Zajahala'' ga je pred vsemi ...

Najprej se mu je nastavila ona, ko ga je ''zajahala'' kar sredi plaže. To je očitno nekdanjega vrhunskega plavalca tako vzburilo, da je svojo izbranko priklenil nase in je ni izpustil iz svojih rok. Pregnetel je njeno zadnjico in se z njo vroče poljubljal. Čeprav sta mislila, da ju nihče ne opazuje, sta se še kako zmotila. Ne samo da so bile vse oči uprte vanju, iz bližnjega grmička ju je opazoval tudi fotograf, ki je vroč material nemudoma posredoval medijem.

Fotografije s plaže, ki so pricurljale v javnost, so dovolj zgovorne, da lahko trdimo, da se je nekdanji vrhunski plavalec na zasluženem oddihu popolnoma sprostil.

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400