Moskisvet.com
Arnold Schwarzenegger

Novice

Arnold Schwarzenegger je šel pod nož

E.R.
27. 03. 2024 02.00
0

Igralec Arnold Schwarzenegger je moral na operacijo srca.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

76-letni avstrijsko-ameriški igralec  Arnold Schwarzenegger je razkril, da so mu pred kratkim po treh prejšnjih operacijah na odprtem srcu vgradili srčni spodbujevalnik. "Zdaj imam v sebi del stroja, bolj sem podoben svojemu liku Terminatorja," se je pošalil igralec. Vse to je povedal v epizodi svojega podcasta 'Arnold's Pump Club'.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Bil sem operiran, dobil sem srčni spodbujevalnik. To, kar vam zdaj govorim, je v nasprotju z velikim delom mojega odraščanja v Avstriji, kjer nihče nikoli ne govori o zdravstvenih težavah. Vse v zvezi z zdravjem zadržijo zase. Toda dobil sem toliko sporočil od ljudi, ki so bili rojeni z bikuspidalno aortno zaklopko, tako kot jaz. Povedali so mi, da jim je moja zgodba vlila pogum in upanje, da se bodo soočili s svojimi zdravstvenimi težavami," je povedal igralec in poudaril, da se trenutno počuti odlično.

Arnold Schwarzenegger: 'Staranje je težko sprejeti'
Preberi še
Arnold Schwarzenegger: 'Staranje je težko sprejeti'

"Najprej želim, da veš, da mi gre odlično. V ponedeljek sem bil operiran, v petek pa sem bil že na okoljevarstvenem. Nihče si ne bi mislil, da sem imel slab teden prej operacijo," je dejal.

Arnold Schwarzenegger in Leo Varadkar
Arnold Schwarzenegger in Leo Varadkar FOTO: Profimedia

Pojasnil je, da so mu zdravniki svetovali operacijo, ker mu zaradi brazgotine po prejšnji operaciji srce bilo nepravilno. Igralec je imel leta 1997 prvo operacijo zamenjave zaklopke. Leta 2018 je šel še na zamenjavo zaklopke, imel pa je tudi operacijo na odprtem srcu. Leta 2020 je imel tretjo operacijo.

Ta lepotica bo postala snaha Arnolda Schwarzeneggerja
Preberi še
Ta lepotica bo postala snaha Arnolda Schwarzeneggerja

Ob koncu epizode podcasta je oboževalce spodbudil, naj poskrbijo za svoje zdravje.

"Želim, da veste, da niste sami. Če nekaj odlagate zaradi strahu, upam, da vas bom navdihnil, da poslušate svoje zdravnike in poskrbite zase. Obstajajo uteži, ki jih nihče od nas ne more dvigniti sam. Toda skupaj lahko dvignemo vse, lahko dvignemo svet," je zaključil Schwarzenegger.

To mlado Madžarko ljubi 76-letni Schwarzenegger
Preberi še
To mlado Madžarko ljubi 76-letni Schwarzenegger
Ljubitelji njegovih filmov si lahko na VOYO ogledate kar dve uspešnici, v katerih je nastopil v glavni vlogi. Izbirate lahko med filmom  Terminator 2 (Terminator 2) in filmom Popolni spomin (Total Recall).
Nekoč največja tekmeca sta danes najboljša prijatelja
Preberi še
Nekoč največja tekmeca sta danes najboljša prijatelja

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.24sata.hr

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382