Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

21-mesečnega sinčka peljala k lepotnemu kirurgu

Z.M.
15. 09. 2011 14.05
3

32-letna Kourtney, najstarejša med sestrami Kardashian, je izjemno ponosna na svojega 21-mesečnega sinčka Masona, ki velja za izjemno razposajenega otroka. Med eno od iger si je malček očitno poškodoval nos, zaskrbljena mama pa ga je takoj odpeljala k lepotnemu kirurgu, da bi preveril, ali je poškodba resna in bo dečku pustila posledice.

Kourtney Kardashian je predana mama, ki na vsakem koraku gleda na dobro svojega sinka Masona. Pred dnevi se je pošteno ustrašila, ko je njen sin med igro padel na nos in se poškodoval. Z možem Scottom Disickom sta ga takoj odpeljala k lepotnemu kirurgu, da je preveril, ali malčkov nos potrebuje njegovo pomoč. Mason se je stiskal k mami, čez koren nosu pa je imel zalepljen obliž. Kourtney ga je pred nadležnimi fotografi skrila z odejico, ordinacijo pa so zapustili precej manj zaskrbljeni. Očitno je z malčkovim nosom vse v redu.

Kršenje kodeksa na modnem tednu

Kardashianov klan se trenutno sicer nahaja v New Yorku, kjer poteka teden mode, na katerem je prvič kot manekenka nastopila najmlajša od sester, komaj 14-letna Kylie. Nosila je obleke iz linije Avril Lavigne Abbey Dawn, njen nastop pa je dvignil kar nekaj prahu, saj je deklica prekršila manekenski kodeks, ki zapoveduje, da naj bi na tovrstnih javnih prireditvah nastopale zgolj manekenke, starejše od 16 let. Organizatorji so se zavedali, da bodo kljub kršenju kodeksa s tem privabili veliko več medijev, saj so iz prve vrste svojo mlajšo sestrico spodbujale trenutno najbolj slavne sestre Kardashian.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375