Zadovoljna.si
Ženska omara je vedno premajhna ...

Novice

Ženske imajo v omari 22 neuporabnih oblačil

Z.S.
06. 04. 2011 12.00
0

Po raziskavi britanskih študij naj bi imela skoraj vsaka ženska v svoji omari v povprečju 22 kosov oblačil. Razlogi, zakaj ženske oblačil preprosto ne nadomestijo ali jih vsaj odstranijo iz omare, so precej podobni, med vsemi pa prednjači naslednji izgovor – To bom oblekla, ko bom izgubila nekaj kilogramov!

Ženska omara je vedno premajhna ...
Ženska omara je vedno premajhna ...FOTO: iStockphoto

Če bi vse Britanke svoja oblačila, ki jih ne nosijo, sestavila, bi z izbranimi kosi lahko pokrili kar 25 tisoč kilometrov cest. Oblačila, ki svojemu namenu ne služijo in omari kradejo le prostor, so običajno kupljena v naglici in po nepotrebnem. Samo ena od osmih žensk pa se pospravljanja omare loti vsak dan, medtem ko večina žensk svoja oblačila in omaro dodobra pregleda le enkrat na leto. Med zgrešenimi nakupi se velikokrat pojavijo tudi jeans hlače. Kar 88 odstotkov žensk priznava, da v svoji omari skriva vsaj en par hlač, ki jih še nikoli niso oblekle. 17 odstotkov žensk se tolaži z dejstvom, da se bodo modni trendi zagotovo ponovili in bodo zavrženi kosi takrat prišli še kako prav, medtem ko velika večina svoji oblačil noče podariti ali odstraniti iz omare prav zato, ker so za njih odštele veliko denarja.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375