Zadovoljna.si
Po Harper Seven želita še enega otroka.

Novice

Zakonca Beckham si želita še enega otroka

STA/ Z.C.
18. 09. 2011 14.03
0

David in Victoria Beckham, ki sta pred dvema mesecema postala starša četrtega otroka, težko pričakovane hčerkice Harper, si želita še enega otroka. David je medijem zaupal, da sta si z Victorio vedno želela veliko družino in da sta izjemno srečna, da imata štiri zdrave otroke.

Po Harper Seven želita še enega otroka.
Po Harper Seven želita še enega otroka.FOTO: X17ONLINE.COM

Kot poročajo tuji mediji, Beckhamova velika želja po petem otroku ne odraža zgolj njegove želje do velike družine, temveč tudi njegovo obsedenost s številko sedem, ki jo je na dresu nosil med igranjem za angleški nogometni klub Manchester United in ga ima za srečnega. S petimi otroki bi namreč njegova družina štela natanko sedem članov. Številki sedem se ni ognila niti Beckhamova hčerkica, ki se je rodila pred dvema mesecema. Poleg Harper so njenemu imenu dodali tudi Seven, prav simbolično pa se je rodila julija, to je v sedmem mesecu v letu ob 7.55, tehtala pa je nekaj več kot sedem funtov (3,5 kilograma). Poleg Harper Seven imata Beckhamova še tri sinove: 12-letnega Brooklyna, osemletnega Romea in šestletnega Cruza.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375