Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Paparaci ujeli slavni par na medenih tednih

Z.M.
09. 07. 2011 18.55
1

Navadno ženin poskrbi za organizacijo medenih tednov. Če je nevesta Kate Moss, ki ima kopico nesramno bogatih prijateljev, pa je zgodba nekoliko drugačna. In njenemu novopečenemu možu ni preostalo drugega, kot da se prepusti in uživa v darilih ženinih kolegov. Kate in Jamie Hince sta tako z veseljem sprejela povabilo manekenkinega prijatelja Phillipa Greena, ki je mladoporočencema posodil svojo 10 milijonov angleških funtov vredno jahto, 'parkirano' pri Korziki.

37-letna Kate Moss in 42-letni Jamie Hince sta si usodni da dahnila pred tednom dni, po tridnevnem rajanju pa sta odletela na Korziko in se vkrcala na prestižno jahto nevestinega prijatelja Phillipa Greena, lastnika TopShopa. Njuno dvotedensko počitnikovanje ju bo stalo 250 tisoč angleških funtov, kar v primerjavi z milijon funtov vredno poroko niti ni tako veliko! Na jahti so jima na voljo kuharji in maserji, ki skrbijo, da je zaljubljencema kar se da udobno.

Zahtevna Kate

Sodeč po trenutkih intime, ki so jih uspeli ujeti paparaci, sta Kate in Jamie še vedno zaljubljena kot prvi dan in pripravljena na to, da skupaj preživita preostanek njunih življenj. 37-letna manekenka je znana po tem, da je precej zahtevna in vedno zahteva le najboljše, zato se nekateri bojijo, da Jamie ne bo sposoben slediti njenim željam, a če njenih potreb po luksuzu ne bo zadostil on, mu bodo z veseljem na pomoč priskočili premožni prijatelji njegove žene.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375