Zadovoljna.si
Vid in Sašo sta se povsem vživela v svoji vlogi.

Novice

Vida Valiča ujeli v peneči kopeli z moškim

Z.M.
03. 07. 2011 14.12
21

Vid Valič, eden najbolj zaželenih slovenskih samcev se spretno izogiba razmerju in uživa v pozornosti ženskih predstavnic na YouTubu pa smo ujeli posnetek, v katerem se postavni 29-letnik v kadi polni pene razvaja z … moškim!

Vid in Sašo sta se povsem vživela v svoji vlogi.
Vid in Sašo sta se povsem vživela v svoji vlogi.FOTO: YouTube

Prizor, ki bi marsikateri ženski narisal izraz razočaranja na obraz, je nastal med snemanjem dokumentarnega filma Gverila teater – mit ali resnica, v katerem je Vid nastopal. V videu si je močno zaželeni samec v stilu antičnih rimskih uživačev privoščil vročo kopel, kot se spodobi za tovrstni užitek, pa v namakanju ni užival sam. Med brbotajoče mehurčke je legel skupaj s svojim soigralcem in prijateljem Sašem Weilgonijem, nekaj trenutkov pozneje pa sta si izmenjevala vroče poglede in dotike.

Zagrizen, a zaželen samec

Vid in Sašo sta svoj del profesionalno opravila in za potrebe filma potrpela tudi v vlogah, v katerih se zasebno ne najdeta. Predvsem Vid je znan kot veliki ljubitelj nežnejšega spola, medtem ko se resnemu razmerju zaenkrat še vztrajno izogiba. Igralec in voditelj, ki velja tudi za enega prvih stand up komikov pri nas, trenutno po mesecih delovnih obveznosti uživa v odkrivanju svetovnih plaž.

Video je nastal v okviru snemanja dokumentarnega filma o Gverila teatru.
Video je nastal v okviru snemanja dokumentarnega filma o Gverila teatru.FOTO: YouTube

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375