Zadovoljna.si
David in Victoria zdaj spita narazen.

Novice

Victora in David ne spita več skupaj

Z. N.
30. 06. 2011 12.01
0

V nosečnosti se v ženski glavi dogajajo vse mogoče reči. In če si nosečnica zaželi več prostora in miru ponoči, potem mora to dobiti, četudi na račun družbe enega najbolj zaželenih moških na svetu. Tako se je tudi Victoria Beckham raje kot za družbo lepega moža Davida odločila, da v veliki in prostorni postelji spi v miru – sama.

David in Victoria zdaj spita narazen.
David in Victoria zdaj spita narazen.FOTO: Reuters
"Victoria ne spi več z Davidom, zamenjala ga je za psa,“ pišejo v PerezHilton, kjer trdijo, da se visoko noseča Victoria Beckham počuti tako debelo, grdo in neprivlačno ter da ne spi več v isti postelji z Davidom.

"Victoria odslej spi v svoji sobi,“ trdi vir, ki naj bi bil blizu slavni družini. "Kot pravi, ne more več spati poleg Davida, ker se počuti kot nasedli kit. Poleg tega ima v svoji postelji več prostora in se lažje raztegne.“

Nogometnemu zvezdniku se menda odločitev Victorie zdi zabavna, še posebej zato, ker ve, da ji zdaj gnečo na postelji dela njihov nov družinski član, francoski buldog Scarlet. "Victoria se do Scarlet vede, kot bi bila njena hčerkica. Verjetno vadi, da bo pripravljena ob prihodu prave hčerke,“ se je še pošalil vir.

Namesto Davida se zdaj k Victorii stiska francoski buldog Scarlet, angleški buldog Coco pa dela družbo Davidu.
Namesto Davida se zdaj k Victorii stiska francoski buldog Scarlet, angleški buldog Coco pa dela družbo Davidu.FOTO: Twitter

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375