Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Ups! Neprevidna Kate Middleton je večkrat pokazala preveč

Z. T.
03. 05. 2011 10.30
37

Ko je Kate Middleton zgolj še sanjala o tem, da bo nekoč vojvodinja Catherine, so ji bile dvorne manire španska vas. Paparaci, ki so ji bili ves čas za petami, so tako lahko zabeležili kar nekaj nerodnih trenutkov.

Danes je vojvodinja Catherine ena najbolj znanih žensk na svetu, a še pred poroko s princem Willamov je bilo zanimanje medijev zanjo velikansko. Tako ni minil dan, da paparaci ne bi sledili lepi Kate Middleton po vsakdanjih opravkih, in seveda so bili z njo, tudi ko se je zabavala. Tako je nastalo kar nekaj posnetkov neprevidne Kate, ki ob izstopanju iz avtomobila pokaže, kakšne barve spodnje perilo nosi. Od tistih dni se je Kate naučila dvornih manir in tega, kako se obnaša prava dama, tako da bodo paparaci le stežka ujeli kakšen podoben trenutek. Vsi pa še vedno upajo, da je v vojvodinji Catherine ostalo nekaj pristne Kate, ki bo še vedno tu pa tam znala popestriti vsakdan Britancev in Britank.


 

KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375