Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Ups, kateri se je preveč mudilo?

Z.S.
04. 04. 2011 10.40
2

Temnolasa zapeljivka Vanessa Hudgens je bila pred kratkim v Londonu. Igralko, ki je zaslovela v filmu High School Musical, so na ulicah vseskozi spremljali fotografi, ki se jim Vanessa ni poskušala izogniti. Z njimi je prijazno poklepetala in povedala, da je nad angleško prestolnico preprosto navdušena. Kljub prijaznemu pogovoru pa so jo fotografi ujeli v nerodni situaciji.

Vedno urejena 22-letnica si je tokrat na ustnice nanesla živo rdeč odtenek rdečila, ki ji je povzročil kar nekaj problemov. Čeprav je Vanessa na daleč izgledala popolno, je fotografski objektiv razkril neprijetno situacijo. Šminka se namreč ni znašla zgolj na ustnicah, temveč tudi na njenih zobeh. Kljub vsemu se igralka ni pustila motiti in se je celotni situaciji iz srca nasmejala. Odvečne šminke se je znebila kar z jezikom, si ogledala nekaj izložb na slavni ulici Soho, počakala šoferja in se v limuzini odpravila nazaj do hotela.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399