Zadovoljna.si
Mel B in njen mož Stephen Belafonte

Novice

Spajsica pokazala nosečniški trebušček

Z.B.
13. 04. 2011 12.02
2

Štorklja bo obiskala skoraj vse članice skupine Spice Girls, razen Mel C. Po Emmi Bunton in Victoriji Beckham je namreč tudi Melanie Brown naznanila, da sta z možem Stephenom Belafontejem v veselem pričakovanju. To bo sicer že pevkin tretji otrok, Stephenu pa drugi.

Mel B ima iz prvega zakona 12-letno hčerkico Phoenix, iz burnega razmerja z igralcem Eddiejem Murphyjem pa se je pred tremi leti rodila Angel. Njen mož ima prav tako hčerko, in sicer 6-letno Giselle. Pred kratkim so pevko paparaci ujeli v kopalkah, ko se je sproščala v družbi moža in mlajše hčerkice ob bazenu. "Zelo sva srečna. Zagotovo se ne bi štiri leta trudila in načrtovala otročička, ki se ga potem ne bi veselila. To je uresničitev sanj. Res sva srečna v zakonu in zelo zaljubljena," je dejala 35-letna Mel B, ki je tudi izjavila, da sta s soprogom, s katerim je poročena od leta 2007, spolno zelo aktivna. Njuna zveza je pred časom sicer zašla v krizo, ki pa sta jo uspešno prebrodila.

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375