Zadovoljna.si
Ben je zaročenki Lauren razkril resnico o svojih potomcih pred televizijskimi kamerami.

Novice

Zaročenki povedal, da ima 75 otrok

Z.C.
04. 10. 2011 12.00
16

Nov mejnik je na področju resničnostnih šovov zagotovo postavil Američan Ben Seisler, ki je v televizijski oddaji v živo svoji zaročenki razkril, da ima od 120 do 145 otrok. Med njimi jih je 75 takih, ki bi ga radi spoznali. Z dvema, 7-letnim dečkom in 4-letno deklico, pa se je že srečal.

Ben je zaročenki Lauren razkril resnico o svojih potomcih pred televizijskimi kamerami.
Ben je zaročenki Lauren razkril resnico o svojih potomcih pred televizijskimi kamerami.FOTO: YouTube
Če ste pomislili, da je Ben Seisler, 33-letni odvetnik iz Bostona, superman seksa, potem ste v zmoti. Ko je še študiral pravo, si je denar za študij služil s prodajo svojo spermo. Vsakokrat, ko je prodal semenčice semenski banki Fairfax cryobank iz Virginie, je zaslužil 150 dolarjev. Ben je medtem študiral in diplomiral, nevede pa je postal biološki oče številnim otrokom, med katerimi je zahvaljujoč registru Donor sibling registry, dva tudi osebno srečal. A vse kaže, da bo srečanj še veliko več. Pred nekaj dnevi je namreč v resničnostnem šovu Style exposed, ki je v ZDA sicer vzrok za precejšnje polemike, Ben svoji zaročenki in milijonom gledalcev pojasnil svojo zgodbo o tem, kako je postal očka tako velikemu številu otrok. Povedal je tudi, da so se mu nekatere mamice njegovih otrok oglasile, saj želijo, da spozna svoje potomce. "Sprva sem bil šokiran, potem pa sem spoznal, da sem s tem, ko sem ljudem pomagal, da so uresničili svojo željo po starševstvu, naredil nekaj lepega," je Ben povedal svoji šokirani boljši polovici. Svetlolasa Lauren resnice ni sprejela ravno lepo in je Benov altruizem označila za navaden egoizem. Ko je govorila o Benovih potomcih, ni niti enkrat dejala, da so to njegovi otroci, temveč so zanjo zgolj 'biološki potomci'.
33-letni odvetnik iz Bostona je v študentskih letih služil denar s prodajanjem svoje sperme.
33-letni odvetnik iz Bostona je v študentskih letih služil denar s prodajanjem svoje sperme.FOTO: YouTube

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375