Zadovoljna.si
Medtem ko je s še dvema prijateljema večerjal v lokalu, so ostali gosti morali zmrzovati na vrtu.

Novice

Si je razvajeni Harry privoščil preveč?

Z.K.
28. 08. 2011 11.09
10

Predstavljajte si, da sedite v razkošni restavraciji, čakate, da vam postrežejo večerjo, potem pa se vam približa natakar in vam, resda vljudno, pove, da morate lokal zapustiti, saj prihaja slavna osebnost, ki želi večerjati v miru. Zgodilo se je gostom restavracije Kesgrave Hall v bližini Ipswicha, razvajeni gost, zaradi katerega so spraznili lokal, pa ni bil nihče drug kot princ Harry.

Medtem ko je s še dvema prijateljema večerjal v lokalu, so ostali gosti morali zmrzovati na vrtu.
Medtem ko je s še dvema prijateljema večerjal v lokalu, so ostali gosti morali zmrzovati na vrtu.FOTO:

Bil je večer kot vsak drugi in gosti restavracije Kesgrave Hall, enega od lokalov ekskluzivne verige Milsom, so v miru večerjali ali pa čakali na naročeno hrano. Prijeten večer je prekinilo osebje, ki jih je po hitrem postopku obvestilo, da morajo izprazniti prostor in se presesti na vrt. V lokalu se je namreč pojavil princ Harry z nekaj prijatelji in tremi varnostniki. Zaželel si je večerjati s svojo družbo, a brez prisotnosti drugih gostov. “Na začetku so bili vsi zelo vznemirjeni, da bodo videli princa Harryja v živo,” je povedal eden od gostov lokala, saj se navadnim smrtnikom vsak dan ne ponudi priložnost, da bi lahko večerjali s članom kraljeve družine. Ampak kmalu je navdušeni gost tudi zvedel, da če želi povečerjati do konca, bo to moral storiti zunaj, na vrtu. “Bil je dokaj hladen večer in nikomur od gostov ni bilo po godu, da bo moral jesti zunaj.” Kot so kasneje poročali britanski mediji, naj bi Harry dal izprazniti lokal zato, da je lahko v miru povečerjal v družbi še dveh oseb, v restavraciji pa naj bi se zadržal tri ure.

 

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375