Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Seksi vodne igrice mladoletnih zvezdnikov

Z.M.
29. 05. 2011 07.22
20

Justin Bieber in Selena Gomez sta si privoščila oddih na romantičnih Havajih, kjer so ju ujeli med seksi vodnimi igricami, ki odkrivajo, da sta zvezdnika zaljubljena do ušes. Čeprav sta po ameriških zakonih oba še krepko mladoletna, se obnašata kot vsi zaljubljenci. Čeprav so z njima na Mauiju tudi njuni starši, se nenehno dotikata in ju ne motijo niti fotografi, ki spremljajo vsak njun korak.

Justin Bieber je star komaj 17 let, zato je razumljivo, da prvo ljubezen doživlja kot vsak običajen najstnik. Do svojega dekleta, 18-letne Selene Gomez, je zelo pozoren in nežen, fotografije pa kažejo, da sta si najstnika tudi fizično zelo blizu. Skupaj s starši, ki jih večino časa ni na spregled, bivajo v hotelu Four Seasons, v katerem prestižni apartma stane kar 10 tisoč dolarjev na noč. V apartmaju so tri spalnice, okna, ki segajo od tal do stropa in ponujajo fantastičen pogled na ocean, marmorna kopalnica z jaccuzzijem in bogato založena zbirka glasbenih plošč ter filmov. Pevec in igralka dneve preživljata na plaži, vozita se z vodnim skuterjem, privoščila pa sta si tudi polet s padalom, privezanim na motorni čoln.

Izkazovanje pozornosti na plaži
Kjer koli sta, se kar naprej dotikata, se smehljata in se zaljubljeno gledata. Večina ugiba, ali si golobčka delita tudi spalnico! Glede na to, da je Justin še mladoleten, z njim pa potujeta tudi starša, je to skoraj težko verjetno. Zato si najstnika dajeta duška na plaži, česar so veseli predvsem fotografi, ki s fotografijami srečnih zaljubljencev služijo mastne denarce.

Justin je romanco s Seleno sicer prvič javno priznal na podelitvi Billboardovih glasbenih nagrad, od takrat pa najstniška golobčka svoje ljubezni ne skrivata več.

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375