Zadovoljna.si
Kim Kardashian

Novice

'Še vedno se vse trese ...'

Z.S.
18. 03. 2011 10.57
4

„Telovadim sedem dni v tednu, vendar se še vedno vse trese in imam celulit,“ je povedala Kim Kardashian in priznala, da se hrani preprosto ne more upreti. 30-letnica, ki najraje poseže po slaščicah, običajno telovadi pod nadzorom trenerja Gunnarja Petersona.

Zvezdnica resničnostnega šova, kjer nastopa skupaj s svojo družino, vsak dan pridno telovadi, kljub fizični aktivnosti pa priznava, da se njeno telo še vedno 'trese' in da ima kot vsaka ženska tudi ona težave s celulitom. Kljub predpisani prehrani se večkrat zgodi, da temnolaska izgubi voljo, zato se potolaži s slaščicami. Ne glede na to, da se v svojem telesu dobro počuti, je najbolj samozavestna prav v telovadnici, največja motivacija pa ji je misel na poletne dni in kopalke. „Ko potrebujem še dodatno motivacijo, samo pomislim: Bikini, bikini, bikini!,“ je povedala lepotica in dodala, da je v najboljši formi, ko je v Los Angelesu, ko pa pride v New York, se njeno ravnovesje med zdravo prehrano in redno telesno vadbo poruši. Lansko leto je med snemanjem v Velikem jabolku pridobila kaj nekaj kilogramov, ki jih želi odpraviti še pred poletjem. Trikrat tedensko zato dviguje uteži in trenira pod strogim nadzorom trenerja, naučila pa se je tudi skriti pomanjkljivosti in poudariti svoje atribute. „Ker imam ozek pas, veliko zadnjico in suhe noge, najraje poudarim linijo pasu, zato mi najbolj ustreza pas.“ Kim, ki na sebi obožuje predvsem netrenirane roke, je med odraščanjem večkrat podvomila v svojo lepoto, saj so v javnosti takrat nastopale le suhe ženske, brez oblin. „Salma Hayek in Jennifer Lopez sta dokazali, da smo lahko ponosne in oblinaste,“ je odločna zvezdnica, ki je zaslovela prav s svojo nenavadno veliko zadnjico.
Kim Kardashian
Kim Kardashian FOTO: Reuters

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375