Zadovoljna.si
Dogovora še nista sklenila.

Novice

Scorsese ponuja glavno vlogo Leonadu DiCapriu

STA
02. 09. 2011 14.56
1

Oskarjevec Martin Scorsese načrtuje nov film s svojim priljubljenim igralcem Leonardom DiCariom. Po poročanju filmske revije Hollywood Reporter želi za studio Paramount posneti remake filma "The Gambler" iz 70. let minulega stoletja. Scenarij bo prispeval William Monhanm, ki je sodeloval tudi pri scenariju za Scorsesejev film Dvojna igra (2006).

Dogovora še nista sklenila.
Dogovora še nista sklenila.FOTO: Reuters

Martin Scorsese si želi v filmu The Gambler Leonarda DiCapria v glavni vlogi, vendar dogovor med njima zaenkrat še ni sklenjen. V originalu je osrednji lik priljubljenega profesorja, ki je na skrivaj zasvojen z igrami na srečo, upodobil James Caan. Irwin Winkler, producent originalnega filma iz 70. let, bo pri filmu sodeloval tudi tokrat.

Pomladi so v javnost prišli tudi načrti o že petem sodelovanju med Scorsesejem in DiCapriom. Po Tolpah New Yorka, Letalcu, Dvojni igri in Zloveščem otoku sta napovedala srhljivko The Wolf On Wall Street. Kdaj naj bi film začeli snemati, še ni znano. Scorsese sicer trenutno snema družinski film Hugo, DiCaprio pa pod režijsko taktirko Baza Luhrmanna remake filma Veliki Gatsby.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375