Zadovoljna.si
Ricky Gervais bo vodil podelitev zlatih globusov, ki bo januarja 2012 v Los Angelesu.

Novice

Ricky Gervais bo že tretjič vodil podelitev zlatih globusov

STA
18. 11. 2011 14.31
0

Britanski komik Ricky Gervais (50) bo že tretjič vodil podelitev filmskih in televizijskih nagrad Združenja tujih dopisnikov Hollywooda zlati globus, so v sredo sporočili iz združenja. Zlate globuse bodo podelili januarja 2012 v Los Angelesu.

Ricky Gervais bo vodil podelitev zlatih globusov, ki bo januarja 2012 v Los Angelesu.
Ricky Gervais bo vodil podelitev zlatih globusov, ki bo januarja 2012 v Los Angelesu.FOTO: Reuters

Na lanski podelitvi zlatih globusov je Ricky Gervais s svojim ostrim jezikom ošvrknil številne zvezde. Prireditev je odprl s pikro pripombo na račun igralca Charlieja Sheena, vpletenega v številne škandale: "Dobrodošli na zlatih globusih. To bo noč, polna zabave in popivanja – Charlie Sheen bi jo imenoval zajtrk". Gervais je podelitev zlatih globusov prvič vodil januarja 2010, pred tem je prireditev potekala brez moderatorja. Nominiranci za zlate globuse bodo znani sredi decembra, podelitev nagrad pa bo 15. januarja. Zlate globuse podeljujejo od leta 1944. Veljajo za najpomembnejše filmske nagrade takoj za oskarji. O nagrajencih odloča skupina skoraj 100 novinarjev, ki delujejo v Hollywoodu.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375