Zadovoljna.si
Rebecca se je zmage razveselila.

Novice

Rebecca Kim Lekše je okolju prijazna miss

Z.M.
16. 09. 2011 15.06
0

Po miss Slovenije in miss Universe smo dobili še eno okronano lepotico, ki jo kiti naziv miss Earth Slovenije 2011. Za zmagovalko je bila pričakovano proglašena 20-letna Velenjčanka Rebecca Kim Lekše, ki je bila hkrati izbrana tudi za miss Atlantis.

Rebecca se je zmage razveselila.
Rebecca se je zmage razveselila.FOTO: Miro Majcen

Rebecca Kim Lekše je sicer že stara znanka lepotnih izborov, lani se je potegovala za miss Universe, a ji preboj med najboljše tri tam ni uspel, nato pa je oktobra istega leta osvojila še naslov miss Casino Kongo. Včeraj je šopku lepotnih naslovov dodala še naziv miss Earth 2011. Svetlolaska je povedala, da se je za prijavo na  tekmovanje odločila, ker gre za drugačen izbor, na katerem ima zmagovalka tudi vlogo ekološko ozaveščene ambasadorke.

Poleg Rebecce sta slavili tudi prva spremljevalka Nastja Hercog (desno) in druga spremljevalka Ana Lipovšek (levo).
Poleg Rebecce sta slavili tudi prva spremljevalka Nastja Hercog (desno) in druga spremljevalka Ana Lipovšek (levo).FOTO: Miro Majcen

Ločuje odpadke

Rebecca je potemtakem idealna zmagovalka, saj za čisto okolje skrbi tudi v svojem zasebnem življenju. Ločuje odpadke, ugaša luči in pazljivo ravna z vodo. 20-letnica je povedala, da zmage ni pričakovala, priznala pa je, da se je skozi celo leto trudila za to. Zmago bo poskusila maksimalno unovčiti, vse napore bo vložila v ekologijo in svetovni izbor, ki bo decembra potekal na Tajskem.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399