Zadovoljna.si
Kim Kardashian in Kris Humphries

Novice

Poroka Kim Kardashian: Si jo svatje lahko privoščijo?

Ni.J.
15. 06. 2011 11.58
2

Kim Kardashian se intenzivno pripravlja na poroko, pri kateri ne namerava niti najmanj varčevati. Prizanesljiva pa nista niti do svatov, saj sta pripravila obsežen in drag seznam želja.

Kim Kardashian in Kris Humphries
Kim Kardashian in Kris HumphriesFOTO:

Skoraj vsaka ženska sanja o veliki pravljični poroki, le redke pa si lahko tako poroko tudi privoščijo. Ena takih je med drugim tudi ameriška zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian. 30-letnica ima kar nekaj bizarnih želja, jedla bi recimo rada z žlico, za katero je treba odšteti kar 1.250 dolarjev.

Skupaj z zaročencem Krisom Humphriesom se na poroko intenzivno pripravljata, izdelala pa sta tudi že okviren seznam želja, ki predstavlja precejšnje breme svatom. Na seznam sta tako uvrstila drago kristalno kolekcijo, katere del je tudi 840 dolarjev vreden pepelnik, pri čemer je treba poudariti, da nihče od njiju ni kadilec. Želita si tudi set kozarcev za šampanjec, ki stanejo vsak po 130 dolarjev. Poleg tega so na seznamu še kristalni obročki za prtičke (v kompletu jih je pet, stanejo pa vsak 150 dolarjev) in 14 kozarcev za martini, vredne po 46 dolarjev na komad. Izbrala sta tudi vazo za 6.500 dolarjev in žlico za mešanje solate za 880 dolarjev.

Seznam sta sestavila v priznani trgovini na Beverly Hillsu, razkrila pa sta tudi že datum poroke – 31. oktober. Večno zvestobo si bosta z zaročencem torej obljubila na poseben dan, dan čarovnic torej.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387