Zadovoljna.si
William in Kate Middleton - 7

Novice

Kate se je na poročni dan naokoli sprehajala zgolj v spodnjem perilu

Z.M.
30. 09. 2011 15.25
6

V Londonu je skokovito narasla prodaja spodnjega perila znamke M&S, ki jo je na svoj poročni dan nosila menda celo Kate Middleton. Zadnjo modno revijo so zato priredili kar pred hotelom, v katerem je vojvodinja Catherine preživela zadnjo noč kot dekle!

William in Kate Middleton - 7
William in Kate Middleton - 7 FOTO: Reuters

Kate Middleton je s poroko s princem Williamom postala prava modna ikona, na račun katere služi vedno več podjetij. Zadnji v nizu teh so direktorji modne hiše Marks&Spencer, ki so menda Kate na poročni dan opremili s seksi spodnjim perilom, v katerem se je poslovila od samskega stanu. Sama modna revija ne bi bila prav nič posebnega, če je ne bi priredili prav na vhodu v hotel, kjer je Kate preživela noč pred kraljevo poroko.

Napol gola v dvigalu?

Novo serijo perila, ki so ga posvetili prav nevestam, so predstavile napol gole manekenke, ki so se sprehajale pred hotelom in simbolizirale vojvodinjo, ki se je menda na dan poroke, tik preden je skočila v poročno obleko, po hotelu iz enega nadstropja v drugega vozila le v spodnjem perilu. Kate revije zaenkrat še ni komentirala.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399