Zadovoljna.si
Uresničili so ji zadnjo željo.

Novice

Poslednja želja: Amyjin pepel bodo pomešali z babičinim

Z.B.
25. 07. 2011 16.49
2

Na londonskem pokopališču Edgewarebury so se družinski člani, ožji prijatelji in sodelavci danes poslovili od v soboto preminule pevke Amy Winehouse. Na pogreb so med drugim prišli pevec Byan Adams, Amyjin producent Mark Ronson in pevka Kelly Osbourne. Amyjina družina se je odločila izpolniti pevkino željo: po upepelitvi bodo njene posmrtne ostanke pomešali s pepelom njene ljubljene babice, ki je pred petimi leti umrla zaradi raka pljuč.

Uresničili so ji zadnjo željo.
Uresničili so ji zadnjo željo.FOTO: Reuters

Od tragično preminule Amy Winehouse so se še zadnjič poslovili na pokopališču Edgewarebury, po 45-minutni slovesnosti, pa se je v krematoriju Golders Green začela upepelitev posmrtnih ostankov v soboto preminule pevke. Amyjina družina je napovedala, da ji bodo izpolnili poslednjo željo in njen pepel pomešali z babičinim. Pevka je svojo babico Cynthio, ki je umrla leta 2006 zaradi raka na pljučih, dobesedno oboževala. Cynthia, ki je bila džez pevka in je živela s priznanim saksofonistom Ronnijem Scottom, je bila Amyjina velika vzornica. Zato ni nenavadno, da ji je pevka posvetila tetovažo ženske v rdeči srajci, ki jo je nosila na desni roki, dala pa si je tetovirati tudi njeno ime.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375