Zadovoljna.si
20,5 karatni zaročni prstan (Foto:fashionableteacher.com)

Novice

Pokazala nesramno drag zaročni prstan

Z.S.
31. 05. 2011 12.00
2

Kim Kardashian, ki je pred kratkim presenetila z novico o zaroki s štiri leta mlajšim košarkarjem Krisom Humphriesom, je prvič pokazala tudi svoj zaročni prstan. 20,5-karatni diamant, ki krasi njeno levico, naj bi bil po ocenah strokovnjakov vreden kar dva milijona dolarjev.

Datum poroke še ni določen. (Foto:fashionableteacher.com)
Datum poroke še ni določen. (Foto:fashionableteacher.com) FOTO:
'Kaj takega nisem pričakovala ...'

30-letna zvezdnica resničnostnih šovov je zaroko opisala kot uresničitev svojih sanj. Datum poroke zaljubljenca še nista določila, Kim pa je javnosti že zaupala, kako jo je njen izbranec, 26-letni košarkarski zvezdnik Kris presenetil z zaroko. Počakal jo je v domači spalnici in na posteljo z rdečimi listi cvetov vrtnic zapisal Will you marry me? (Bi se poročila z menoj?). ''Kaj takega nisem pričakovala, sploh pa ne zdaj in to doma,“ je medijem zaupala 30-letna temnolaska. Še isti večer sta se zaljubljenca udeležila zabave v družinskem krogu, ki sta jo organizirala Kimina mama in Kris. Še preden pa se je zvezdnik New Jersey Netsov odločil za ta veliki korak, je za Kimino roko zaprosil tudi mamo Kris in nadomestnega očeta Bruca. Njen pravi oče Robert Kardashian je 30. septembra 2003 umrl za rakom na grlu.

Dragocen prstan

Opazen zaročni prstan, ki ga je Kim javnosti prvič pokazala na rdeči preprogi v Monacu, je oblikovala Lorraine Schwartz. Gre za 20,5-karatni prstan, vreden dva milijona dolarjev. Po besedah nepremičninskih strokovnjakov se prstan lahko enači s polovico posesti, ki jo ima Kim Kardashian na Beverly Hillsu.

20,5 karatni zaročni prstan (Foto:fashionableteacher.com)
20,5 karatni zaročni prstan (Foto:fashionableteacher.com)FOTO:

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375