Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Pikaste hlačke vroče mačke

Z.S.
13. 04. 2011 07.48
37

Amber Rose, bivša manekenka in nekdanja partnerica Kanyja Westa si je privoščila oddih v krogu prijateljic. Zvezdnico, ki je v zadnjem letu pridobila nekaj kilogramov, so fotografi ujeli na Barbadosu, kjer se je predajala morskim užitkom.

Tudi na dopustu zasvojena s telefonom

Nič kaj sramežljiva zvezdnica je svoje obline razkazovala v rožnatem pikastem bikiniju. Na peščenih plažah je bivša manekenka uživala v krogu svojih prijateljic, med poležavanjem pa iz svojih rok ni spustila telefona. Amber je namreč še ena izmed zvezdnic, ki jo je uporaba socialnega omrežja Twitter naravnost zasvojila. Med svojimi 'tviti' je med drugim zapisala, da na dopustu kljub dobri družbi močno pogreša mamo ter štirinožna prijatelja – psička Paulyja in Frankyja.

Še vedno zapeljiva

27-letnica, ki se trenutno videva s štiri leta mlajšim hip hop zvezdnikom Wizom Khalifo, se v svoji koži kljub nenehnim očitkom še vedno počuti zapeljivo. Svoje kilograme je tudi javno razkrila – pri 175 centimetrih ima 67 kilogramov in zapisala,da je razočarana nad obtožbami, da je debela.

KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399