Zadovoljna.si
Janice Dickinson

Novice

O ne, zakaj se je pa ona slekla?!

Z. B.
20. 05. 2011 06.46
22

Sama sebe je imenovala 'prvi supermodel sveta', kar pa ne pomeni, da si svet želi videti 56-letno Janice Dickinson golo. A razvpita nekdanja manekenka je naredila prav to – slekla se je pred objektivom. Namen – zgolj provokacijo.

Še ena njena provokacija?
Še ena njena provokacija?FOTO:
Verjetno je bolj malo golih fotografij, ki sprožijo toliko zgražanja in negodovanja, kot ga je gola Janice Dickinson. 56-letnica se je namreč iz neznanega razloga odločila, da pokaže svoje razgaljeno telo. In razkrila to, kar je že zdavnaj priznala – da se je podvrgla številnim lepotnim operacijam, najbolj očitno je seveda povečanje oprsja s silikonskimi vsadki. Janice sicer za 56-letno gospo ni videti slabo, a kaj ko je njena vitka postava predvsem sad številnih liposukcij. Gospa sicer slovi po tem, da ji ni nikoli nerodno, tako tudi nima dlake na jeziku in vsakomur v obraz pove, kar ji leži na duši in stvari nikoli ne olepšuje. Prav tako ji golota nikoli ni predstavljala nobene težave.
Janice ni nikoli nerodno.
Janice ni nikoli nerodno.FOTO: pacificcoastnews.com


 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375